Bende de pcos var bahsettiğin sat ne bir bilgim yok pcos olup bebek istediğini görünce yazmak istedim. İlaçlara ek olarak doktoruna da danışarak beslenmede düzene gidebilirsin. Ben çocuk istediğimden değil pcos etkilerini azaltmak için araştırmalar yapmıştım ve doktor çocuk için tedavi görmek zorundasın bu şekilde hamile kalamazsın kalsan da düşük olur demişti. Ben de pek çocuk istemiyordum açıkçası ve korunuyorduk da ama bir anda hamile kaldım kendime meryem ana diyorum o yüzden 🫣😁 gluten ve süt ürünlerinin pcos etkilerini çok arttırdığını yumurtalıklara iyi gelmediğini öğrenmiştim ve bu şekilde bir kaç ay diyet uyguladım sonra bir gün yoğun karın ağrısıyla acile gidip tahlil verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Hamile olacağıma imkan vermezdim çünkü benim epey ileri seviyeydi yani ne sivilcelerime ne tüylenmeme ne kiloma ne de psikolojime çözüm bulamadığım için böyle bir diyete başlamıştım çocuk hiç düşünmüyordum hatta imkan vermiyordum yıllardır bir çok doktorla pcos’ta tedavi için görüştüğümde çocuk istersen tedavi başlamamız gerek ona göre bildirmelisin diye cümleler duymuştum. Beslenme düzenimin pcos için bu kadar etkili olacağını bütün tahlil değerlerimi değiştireceğini bu derece beklemiyordum açıkcası. O yüzden kesinlikle doktorunla görüş ve beslenme düzenini değiştir bence. Çok uzun oldu kusura bakma pcos’tan yıllardır çektiğim için pcos olduğunu duyduğum her kadına destek olmak istiyorum