balbadem1 Allah razı olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun Evet gerçekten her doğum her hamilelik her şey birbirinden farklı oluyor Ben yani 3 ve 1 ve 2 ile alakası olmayan bir hamilelik yaşıyorum dediğin gibi riske atmak istemiyorsan öyle mesajların başlayınca hafif bir duş alıp hazırlığını yapıp sakin kafayla yola çıkmak isteyebilirsin hastaneye vardığında arabanın içinde veya eşinle bahçede gezerek zamanı değerlendirebilirsin direkt yatış yapmamak yerine bunları göz önünde bulundur Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü riske atmak tabii ki ben de istemiyorum hani üçüncü de olsa mesela saçlarım başladı duşumu alacağım işte hazırlığım yapacağım saçımı başımı yapacağım Sonrasında da hastaneye gidip gerekirse hastanenin bahçesinde bile olmak Emin ol o odaya kapanmaktan daha iyi olacak senin için Hakkında hayırlısı olsun kötüyü düşünme çok fazla düşünerek de kendini yorma her şey bizleri düşünerek düşünelim planlanmış bir şekilde önümüze sunuluyor Allah’ım sağlıkla güzellikle bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah çok öpüyorum güzel doğum hikayende okumayı nasip etsin inşallah Allah’ım 💖💐