Ben-Hurem-Sultan minismom ya her doğum bir değil işte, her doğumda birşey öğreniyorsun. Bende ilkinde anesteziyi attım hemen, bunda çok değişik geçti. Valla biraz sert çıkışırsa çıkar gibi 10 dakika da olsa. Ay o da ayrı cinsmiş 🤣
minismom Ben-Hurem-Sultan kız ben sezaryen yapmadım normal yaptım 2. gebeligimde sezaryen ihtimali vardı ama sukur normale dondu oda bakalım nasip olursa normal bekliyoruz yine sezaryen korkulu ruyam safra ameliyatında bile cok kotu olmustum
Ben-Hurem-Sultan Zeynepackgz bu arada uyuşmadan takılsa bile bu kadar ağrımaz bence ya. Bilmiyorum yinede inşallah herşey istediğin gibi olur. Günün ne zaman 😇
Ben-Hurem-Sultan Pink29 kuzum dediğşm gibi her Doktor’un ameliyat tarzı farklı sanırım. Bana öğleden sonra gel dedi kahvaltıyı da 6-7 gibi yap arada 7-8 saat olsun dedi. Öyle dedi ama 12 saat sonra girdim ameliyata. Ameliyattan çıkınca da 6 saat bekletiyolar. O sabit yani yanıma sonradan bir hasta geldi onada denildi 6 saatten sonra yemek yersin dedi. Bende çok korktum tansiyondan ama zaten doğuma girmeden önce serum yedim doğumda serum takıldı bir yandan sürekli tansiyon ölçülüyordu. Çıkıncada baya serum yedim. Sanırım onlardan ötürü bayılmadım 🤣 çünkü 20 saate yakın aç kaldım 🤣🤣
Pink29 Ben-Hurem-Sultan anladım valla açlık zor sımdıden onu düşünüyorum😀amelıyata dedıklerı saatten farklı aldılar o zaman çok Şükür atlatmışsınız bundan sonrası çok çok güzel gecsın sıızn ve bebiş ıcın😌🙏🏻
Melike_4949 Ben-Hurem-Sultan maşallah 🥰 ben şehir hastanesinde 4 gün denek olduktan sonra (travma) özelde sezeryan oldum ve gaz sancısı dışında sezeryan sonrası çok ağrım olmadı şuan karın içi sızlaması dışında bir sorun yok çok şükür oda böbreklerimde de taş var belki o yapıyor bu sızıyı sezeryan olacaklar korkmasın yani 🥰
Ben-Hurem-Sultan minismom ya normal doğuranlar sancı çok kötü diyorlar ama inan sezeryan daha zor. Yani bilmiyorum sezeryan olsan dahi sancı çekiyosun. O ameliyat zaten başlıca korkutuyor adamı. Sonrasında çektiğin acılar da var. Bilmiyorum sezeryan daha baskın sanki
Emanetimi_bekliyorum Ben-Hurem-Sultan bana sondayı ilk takmışlardı odadayken en kötü agrı onda takan var malesef
Emanetimi_bekliyorum Zeynepackgz normal dogum için bekledim 41. Haftada suni sancı aldım açılma olmayınca sezeryana aldılar temizdi hemşireler ilgiliydi 2. Dogumu da şehir hastanesinde düşünüyorum hayırlısı ile
Zeynepackgz Ben-Hurem-Sultan aslı sucu gozukuyr ama bn ona hiç muayene olmadım sen oldun mu nasıl biri
minismom Ben-Hurem-Sultan ama normalde sancı bebek cıkana kadar sezaryenda o an sancı cekmiyosun ama sonrası daha zordur tahmin edebiliyorum hem anesteziyi atmak zordur
Ben-Hurem-Sultan minismom kesinlikle. Düşün anesteziyi atamadığım için 3-4 gün hiç kanamam bile olmadı
Rmysa3535 minismom canım normalde yasak ama doğumdan sonra anne çocuğunu 10 dakka görmesine izin var anneyi istiyo diyip içeri alabilirsiniz fazla kalamaz bilginize