Havin49_ elifayaz112_ kalbi delik kese dar bebek iki büklüm olmuş gelişmiyor kan akışı çok az gidiyor suyu azalmış maalesef doktor yaşaması mucize dedi
babymom2026 kartanesi___ Daha belli değil haftaya gideceğim doktora tam 12 haftalık oluyorum tahmin ederse bakalım 🫠
QueenBahar_ Mucizemyoldaaa_ zamanın gelmiş ne güzel 23 haftalik daha çok var zaman geçmiyor sanki 🥱 Sağlıkla al kucagina 💙🤲🏻
Mucizemyoldaaa_ QueenBahar_ amin inşallah🤲🏻🧿♥️ geçer geçer azıcık sabır lazım son zamanlar benim için çok daha çabuk geçti 🥹
QueenBahar_ Mucizemyoldaaa_ kaçıncı gebelik canım benim 3 üncü Gebeliğim ama sanki ilk çocuğum Muş gibi sabırsızlık var işte 😍
QueenBahar_ Mucizemyoldaaa_ ilki normaldi 2 incisi suni sancı üstümdeyken acil sezeryana alındım Buda sezeryan olacak Bir avazda kurtulursun inşallah 🤍
mehmetsaki kartanesi___ kız demişti doktor şuan 29 haftalığız sezeryan olunacak duanızı bekliyorum 😊🤲🤲🤲
Suleglpk_22 kartanesi___ 20 haftalık oldu hala öğrenemedik göstermiyor 😏 haftaya cuma ya detaylı ultrason var inşallah orada öğreniriz☺️