anneoluyorummm103 ozg_49 sanmıyorum değişeceğini bayağı büyümüş artık ama detaylıda tamamen netleşir şüphe kalmaz içinde ☺️
QueenBahar_ Mucizemyoldaaa_ zamanın gelmiş ne güzel 23 haftalik daha çok var zaman geçmiyor sanki 🥱 Sağlıkla al kucagina 💙🤲🏻
Eliff_34 kartanesi___ Bende oğlumu bekliyorum rabbim hayirlisiyla hepimizin sağlıklı bı şekilde bebislerimizi kucağımıza alacağı günü nasip etsin inşallah
nurdan021 Detaylı ultrasında bile durduğu pozisyon ölçüme bile uygun değildi o yüzden cinsiyeti orada da öğrenemedik birkaç defadır kıza benziyor diyor doktor ama kordondan dolayı yanılma payı olabilir diyor
elifayaz112_ Havin49_ ya nesi var Allah inşallah şafi ismiyle şifa verir Allahdan ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin
Havin49_ elifayaz112_ kalbi delik kese dar bebek iki büklüm olmuş gelişmiyor kan akışı çok az gidiyor suyu azalmış maalesef doktor yaşaması mucize dedi
Uumayy006 ikiprensesannesi___ bizim gibi olmuşsunuz bizede önce erkek sonra kız sonra yine erkek dediler ama benim içine doğan hep kız sağlıklı olsunda 🥹
ikiprensesannesi___ Uumayy006 benimki de içimden erkek geçiyor bilmiyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize, 🥰