Gizemtoprakmina Kızlar saat 00.00 itibariyle 34ncü haftaya girmiş bılunmaktayım :) 2 gündür genital bölgemden sanki çıkıcakmış gibi bir his oluyor sürekli tuvaletim geliyor benim gibi aynı durumu yasayan var mı acaba ???
NurayErguden Gizemtoprakmina bende 34+3 oldum vajina ağrısı arada bende de oluyor ama benim karnım sürekli gergin çok sert sizin nasıl acaba
Huzur20 Gizemtoprakmina Bende 34+2yim hareketleri çok fazla kemikleri batiyo yatarken çok hareketli gecede gündüzde
Glcnhsyn Gizemtoprakmina bende tam 34 oldum benimde aynı şekilde sık tuvaletim geliyor ama karnimin sertliği içerde yaptığı hareketlere göre değişiyor arada semsert oluyor sürekli değil birde 2 hafta önce ve yaklaşık 2 saat önce adet sancısı gibi hatta aynı adet arısı girdi kasiklarima ama 1 kere 1 dk sürdü sadece onun dışında alttan vuruyo ama gün içinde belli aralıklarla surekli olması sanki.normal.değil. gibi sizin birde karın. Sertliği nstye grdinzmi hiç yada en son nezmn randevunuz vardi
Glcnhsyn Gizemtoprakmina benmde belimde fitik var bu arada henüz normal veya sezeryanmi olacağım belli değil ama ben bi an once gelsin artık istiyorum son zmnlar gecmiyo 😣
Gizemtoprakmina NurayErguden benim de karnım sürekli gergin ve sert... Dış genital bölgemde bnm de ağrım var sağdan sola dönerken falan ama iki gündür yasadıgım baska bişey sanki ayaklaryla itiyor gibi bi tuhaf his
Osmansaime NurayErguden bende yani 34 hafta oldum benim de sık sık gerginlesiyor kasılma oluyor Dr magnezyum verdi iki gündür iciyorm
Gizemtoprakmina Huzur20 evet benim ki de ultra hareketli uyuyamıyorum o derece sürekli tuvaletim geliyor baskı yaptıkca
NurayErguden Gizemtoprakmina benim ki daha dönmedi makat geliş dedi doktor dönmezse mecbur sezeryan ama vajinamda baskı değilde bazen arada ağrı oluyor onun haricinde karnım hep gergin hep patlıcak gibi taş gibi
Polo Gizemtoprakmina benim tospik ellerle itiyor kukuma ve nası batıyor Ayaklar kaburgalarımda Göbeğimde diz bacak sağ sol. Çok gergin karnım ve toplanıo. Arada adet sancısı. 34+5 im. Ama bence bunlar hep normal.
Gizemtoprakmina NurayErguden benim sezeryan hatta günüm bile belli tabi o zamana kadar birşey olmazsa Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah 💕
NurayErguden Gizemtoprakmina bizim daha gün belli değil haftaya gidince konuşuruz artık sağsalim gelsinde hayırlısıyla bitsin bu telaşlar
Seherrmina Gizemtoprakmina kaç haftalıksın cnm kaçıncı haftanda alıcak doktor sezeryana.benm de sezeryan olcak merak ettim
Gizemtoprakmina Polo işte benim de öylee ikinci gebeliğim olmasına rağmen korkuyorum valla erkenden gelicek die ☺️
Polo Gizemtoprakmina herşey olacacına varıo Ondan sal gitsin Bende korkuorm qma düşündükçe stres oluorm ondan saldım
Gizemtoprakmina Glcnhsyn bgn gittim randevuya karın sertliğini normal dedi sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum dedim o da gayet normal artık büyüdü baskı oluo o yüzden dedi biraz daha olsun içime su serpildi
Deletedmom421 Hanımlr banada yardımcı olurmusunuz? 29+2 deyiz. İçerde oynuyor ama bazı videolarda görüyorum oynarken ayağı falan belli oluyor. Benim hiç öyle olmadı şuana kadar erkenmi daha?
Glcnhsyn Deletedmom421 canım vallahi bende 34 haftadayim daha ne el gördüm ne ayak sadece haraket dışında biyere toplanıyor yumruk gibi oluyo onun dışında vurduğu zaman baya sarsıntıli karnim oynuyo onun dışında hiç ayağını elini hatta bazısı dirseğini fln bile anliyomus biz daha bse görmedik kişinin deri incelginide göre değişiyor olablr cnm
LareninAnnesi Deletedmom421 O durum son haftalar için geçerli. Aynı zamanda göbekteki yağ dokusu ile bağlantılı. Göbeğinde hiç yağ olmayan kadınlarda dışarıdan da gözle görülebiliyor el veya ayak şekli.
Gizemtoprakmina Glcnhsyn evet ya insan artık doğsun istio ama sonradan da Allahım vaktinde gelsin şimdi değil die düzeltiyorum 😂😂
Deletedmom421 Glcnhsyn sevindim o halde. Anormallik bende sanıyordum. Benim suyum fazla karnım oyüzden fazla gergin bundan dolayı göremiyor olabilirim