Deleted33000 GirlandBoy_Mom seni ikiyle almayan 3 taneyle beni kim napsin valla bende bundan korkuyor🤭🤭🤭
Mummybaby GirlandBoy_Mom sonra ne olacak biliyor musun mamayı istemeyecek sadece seni isteyecek annesi 😍
Deleted33000 GirlandBoy_Mom iyi yapmışsın canım sağolsun enişte fırsat vermiş sana benim sadece bebekler değil günde iki defa üst katimda kp insülin iğnesini yapıyorum bı zahmet inkar etmesinler gerçi kv gitmeyelim diye elinden geleni yaptı sağolsun ama eşim fırsat vermedi
GirlandBoy_Mom Deleted33000 enişte senin tarafındaysa sıkıntı yok kuzum evlilik dediğimiz şey birbirimizi ezdirmek değil saygı duymak öncelikle mesela eşim bana git kafa dağıt diyor ben çocuklara bakarım kim ne diyebilir eşim git dedikten sonra onun gibi yani
Deleted33000 GirlandBoy_Mom orası öyle ama eşimi bile vazgeçirmeye çalıştı resmen kadın o derece bişey yani Allah’tan eşim artık onun lafıyla hareket etmiyor🤭🤭
GirlandBoy_Mom Deleted33000 en azından akıllı dururlar şimdi ben bi yere gitsem benim kız ortalığın anasını ağlayacak oğlan desen ağlar falan kovarlar sonra bizi🤣🤣
Deleted33000 GirlandBoy_Mom aynenn valla kız bu adaleti saglayana kadar neler neler yaşadım anlatsam roman olur yani ama sonuç mükemmel oldu😍😍😍
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hahahah evet seni kovarlarsa sende çok bana gel ben kovmam seni senin kızı benim kız oyalar bizde bebelerle bı kahve keyfisi yaparız 🌹🌹
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi daha sabah oturup ağladım kızımda gelmiş bana sarılıyor öpüyor öyle yapınca dahada ağladım tövbe yarebbim 🥲😂