Allahneverdiysee Allah aşkına bu testlerin nesi var hep silik çıkarıyor aynı tonda silik 2 gün önceki de böyleydi şimdi de böyle sürekli yalancı pozitif veriyorlar
Esma006 Allahneverdiysee 14 gün sonra belli olur gebelik ilişkiden 8bgun geçti ise yükselme payı da var ama yüzde 30 fln ümit de vermeyim ama
Allahneverdiysee Esma006 zaten planlı değildi canım sürekli kazalar olabiliyor . Gebelik varsa da yoksada hayırlısı derim randevum vardı röntgen çektirecektim o yüzden emin olamk istedim erken davrandım . Testlerde silik çıkıyor hep yalancı pozitifler ne kadar artmış gerçekten heyecanla bekleyip yapan ve hüsrana uğrayan insanlara üzülüyorum
ecemiyy Allahneverdiysee evet 4 kala 0.200dü doktor gecikme olursa yine kan ver şuan doğru olmayabilir dedi progesteronda 9.18 çıktı
srcck ecemiyy bugün Regl bekliyordunuz oldu mu acaba merak ediyordum sonucunuzu pazartesi bende 1.20 çıktı ama hala regl olmadım bi umut bekliyorum 🤧
Allahneverdiysee Testlerde silik çıkıp kanda negatif çıkan var mı ya da bu kadar erken test yapıp silik çıkan
Rumsamut Allahneverdiysee Niye bu kadar erken davranıyosunuz anlamadım sabırlı olun adet zamanınızı bekleyin derim. Yoksa kanda da negatif görmeniz çok büyük ihtimal
nuriyegcl Testlerde silik çıkıyorsa hamile olma ihtimaliniz var ama beta hcg değeri önce kanda yükselir sonra idrarda yani silik çıkıyorsa kanda çoktan yükselmiş olması gerekiyordu ama yine de regl gününüzü bekleyin riske atmayın bence
Allahneverdiysee nuriyegcl öyle yapacağım mecbur sonra vicdan azabı çekmekten iyidir . Çokta sabrısızom bakalım