Esma006 Allahneverdiysee 14 gün sonra belli olur gebelik ilişkiden 8bgun geçti ise yükselme payı da var ama yüzde 30 fln ümit de vermeyim ama
ElaEge Allahneverdiysee rica ederimm gecikmeye daha varsa gecikme sonrası tekrar ver istersen yükselebiliyor
Allahneverdiysee ElaEge şüpheli birliktelikten 9 ya da 8 gün üzerine verdim kanda çıkardı herhalde olsaydı röntgen çektireceğim de o yüzden acele davrandım
Allahneverdiysee Cinarsaitinannesi ya testler silik çıktı o yüzden şüphelendim o kadar erken silik çıkıyorsa kanda da çıkar diye ama galiba testler de yalancı pozitif vermiş
Cinarsaitinannesi Allahneverdiysee testler yalancı pozitif olabilir ama sizin hala hamile olma ihtimaliniz var şüpheli ilişkiden sonra 14 gün geçmesi beklenir adet tarihinize kaç gün var
Cinarsaitinannesi Allahneverdiysee o zaman hamilelik olmayabilir çünkü adete çok varmış yine de içiniz rahat etsin derseniz bi kaç gün daha bekleyin
Rumsamut Allahneverdiysee çok erken vermişsiniz ilişkiden 9 gün sonra döllenme bile yeni gerçekleşiyorken pozitif çıkması imkansız. Adet gününüzü bekleyin kesin sonuç için
ecemiyy Allahneverdiysee evet 4 kala 0.200dü doktor gecikme olursa yine kan ver şuan doğru olmayabilir dedi progesteronda 9.18 çıktı