buralidegilim mervmerv mervmerv iyi akşamlar :) bana bildirim gelmiyor kusura bakmayın yeni gördüm. İki günde bir vermiştim testi. 5-6.günden sonra hızlı yükseldi :) bir de aynı yerde test vermek çok önemli. Teşekkür ediyorum size de hayırlı olsun 🥰🙏🏻
buralidegilim mervmerv ama endişelenmeyin☺️ 10 gündür veriyorsanız bir de doktora sorun bence doktor belki iki günde bir yerine daha uzun aralıklarla vermenizi isteyebilir 🙏🏻 gönlünüze göre olsun inşallah
mervmerv buralidegilim çok teşekkür ederim evet perşembe günü için randevu aldım bakalım durum toparlamış olacak mı bende merak ediyorum duan tam olarak ne yaşadığımı bilmiyorum kimyasal bu kadar yükselmeden düşer diyorlar . Dış gebelik ya da sağlıksız gebelik olabilirmiş ama şiş gebeliğe dair hiç bir belirtim yok agri,kanama vs bende merak ediyorum hayırlısı artık ☺️🙏🏻
hazirannnn mervmerv Ben şuan tam hastaneden geldim… Aynı durumu yaşadım. Ve acile gittim. Doktor sağlıksız bir gebelik ya da dış gebelik geçirdiğimi söyledi. Dün kürtaj işlemi gerçekleşti. Bugünde kan verdim eğer değerim düşmeseydi dış gebelik olacaktı. Ve tekrar ya ilaçla ya da cerrahi operasyonla ameliyat olacaktım. Çok şükür kürtajdan sonra değerim düştü. 3 gün sonra tekrar gideceğim. Sizde beklemeyin acile gidebilirsiniz.
zehrazeynep hazirannnn bende daha önce aynı süreçten geçtim bt hcg yavaş artıyordu beş haftaya kadar bekledik kendi düşmeyince kürtaj oldum dış gebelikti sonrasında hemen değerim düşmeye başladı zaten sonrasında adet olmadan hamile kaldım tekrar elhamdulillah oğlum doğdu
buralidegilim Kızlar herkese selam tekrardan, bugün 6.hafta bitti benim beta hcg 8 günde sadece 3.5 katına çıkmış normal mi sizce? Az gibi hissettim. Bir de göğüs ağrım azaldı bu da beni endişelendirdi :( göğüs ağrısı nasıl sizde ne zaman azaldı ya da azaldı mı
Deletedmom_787 zehrazeynep merhaba bende eylülde hamile kaldım 6.haftada düşük yaptım beta yavaş ve az artıyordu kimyasal gebelik diye düşünüldü benim geçen hafta pazar kanamam bitti ovulasyon testine başladım döngümün 15.günü oldu hala yumurtlama göremedim 🥺 siz kaçıncı gün yumurtlama görmüştünüz çok stresliyim ve üzülüyorum bizde hemen denemek istedik 1 regl beklemek istemedik zaten kimyasal olduğu için beklemeye gerek yok denildi ama bir türlü yumurtlama göremedim size sormak istedim
zehrazeynep Deletedmom_787 hiç yumurtlama takibi yapmadım canım ama kürtajı adet sayıp hesap ettiğimde diğer adetten birkaç gün geçince test yaptım pozitif demekki tam kürtajdan bir hafta sonra yumurtlamışım
Deletedmom_787 zehrazeynep anladım canım benim 10 gün oldu kanamadan sonra ve hala yumurtlama olmadı 🥺
zehrazeynep Deletedmom_787 kürtaj zaten çok stresli bir süreç en azından birkaç ay için yumurtlama takibi yapmamanızı akışına bırakmanızı öneririm inşallah birkaç ay içinde kendiliğinden gebe kalırsınız