Esrakse bende oldum canim alttan bakip et parcasi gormustu doktor ultsnda bakalim neymis ne degilms diye histerospi yapcam dedi sol tarafimda cikti bi suru benim belden igne yaptilr ama spinal uyutmadilr bole dha iyi ddlr bnde izledim yaparken opersyndada farketti solumdakileri iyi yapmis yani dgr et parcasna dokunmadim ddi yasin genc cocugn yk die dedi rahme zarr vrddm cnki alirsam ddi ama bsy ypmz dedi o zararszmis sag tarafimin olmasi grktgi gbi oldgnu ekranda gostrdi opersynu yprken solumdaki seyler bebegn beslenmsni durdurms ve ondn kalbi durmus oyle dedi onlar ve yanimda duran yardimclri olsn anestzci olsun gule oynaya gecti olana kdr korkmstm cnki ilk defa hastnyle isim oldu ondn nabzim bile tavan ypmsti doktorm 101oldu ozlem hanimkalkinea okey oynaylm dmsti oyle cok kisa surdu igneden dolayi bel altm uyustgu icin acilmasi zorndurdu sezerynda yapilan igne 5saat snra vcum acildi yurudm gece taburcu etti nobetcydi doktormn sukur atlattim smdi 2.adetimi oldum olcam az kaldi kontorldede temiz ckti rahim toparlamis sukur folik asite baslatti iste korkma yani kolay bi opwrsyn hatta rahim filminde oldgu gbi bu opersyndn snrda hemenhamile kaliniyormus engel olan bska bsy yoksa eger