Figennn e artık doğması lazım değil mi kaç gün daha bekliceksiniz 😊😊
    Sedalii 38+4 olduk bizde belimin ortasında yanma gibi bisey hissediyorum ve kasiklarimda agrilarim oluyo ara sıra
      Merveyrdm ahh ahh bilirim canım çektim hepsini şuan sadece kalçam kuruk sokumum ağrıyooo bağırasım bar popom ağrıyo diye 😂
        Figennn aman aman 42 de çokmuş sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻🙏🏻😊
          Sedalii Aynı 38+3 olduk. Bugün çatı kontrolüm vardı ama daha gelecek gibi durmuyor dedi doktorum, henüz açılma 1 cmmiş 🤷🏻‍♀️
            36+3 den selamlar 🙋‍♀️ şükür bugün ağrısız geçti. Ama yatmayı unuttum resmen 🤦‍♀️
            Sedalii 37+2 yiz.. bacak kalça ağrılarımız var ama henüz sancımız yok sükür.. 39+2 de doğumumuz bizi erken heycanlandırmasın beklesin istiyorum :)
              Sedalii bizde de dık yok 38.6 halbuki doktur her an herşey olabilir dedi ama ses seda yok malesef 😫
                Lilbaby ben daha çatı muanesi olmadım bakalım nereye kadar kaçabilicem 😂😂 çarşamba gunu kontrolum var ama doktorum bişey demedi nst de sancımda çıkmıyo
                Pars evet daha erkenmiş birazdaha beklesin bakalım zaten hiç birinin gelmeye niyeti yok baksana 😂😂