Sevgiiss MadameTussauds bugün tam 9 kez kustum 10 olmadan uyursam ne Mutlu bana 😂😂 yine böyle olursam acili deneyim ben çok kauuyorum diye gidersem ilgilenmezler gibi geliyor buradakiler çok suratsız
MadameTussauds Sevgiiss Olur mu kuzum ya ilgilenmek zorundalar cok asiri kusuyorsun idrarda keton cikar sende bende de pozitifti keton yatis vermisri keton vücut beslenememis karbonhidratsiz kalmis demek oluyor vitamin takviyeleriyle destekliyorlar
MadameTussauds Sevgiiss Her kusmada biseyler cikiyor nu yoksa ögürüyor musun bacim bide kusmadan önce kalbin cok hizli carpiyor mu benim öyle oluyordu
lotusflowers momysss önceki hamileliğimde bir kaç gün boyunca acilden çıkamamıştım çok kötüydüm sürekli serum taktılar ama inan gram işe yaramıyodu hamilesin diye ilaç vermiyolar zaten. Bunda bende dayanamayacak kadar kötüyüm 4 hafta oldu tam ama işe yaramadığını bildiğim için hiç gitmedim
Sevgiiss MadameTussauds her kusma da çıkıyor su gibi yani yemek yemesem de. Afedersin altıma kaçırıyorum artık kusarken o kadar zorlanıyorum sanki midem de düşecek 🤣🤣🤣
MadameTussauds Sevgiiss Cok kötü ya seni en iyisi ben anlarim sanirim kusmaktan icim disima cikardi benim gözlerim kan canagi olurdu kasmaktan ögürmekten 🥹 bazen artik midemde bisey kalmadiginda bile ögürürdüm bos bos ay analarin hakki ödenmez ya valla, kalp carpintisi yasiyor musun peki kusma gelmeden önce nabzin yüksek atiyor mu yani benim öyle baslardi
Sevgiiss MadameTussauds yok onu yaşamıyorum kuzum . Ama bir tuhaf oluyorum bayılacak gibi belkide kalbim hızlı çarpıyor bilmiyorum
Jdjsjsksk momysss zoferi benim doktorum tavsiye etmiyor birkaç çalışma varmış otizmle alakalı o yüzden kesin sonuç olmadığından kullanma dedi bana bir de benim de çok şiddetli bulantım kusmam oluyordu vücudum çok susuz kaldı serumla biraz toparlamıştım doktorumun tavsiyesiyle acilde metpamid de yaptılar bulantı için serum olarak iyi gelmişti bana ama geçici bir süre etki ediyor sadece vücuttaki su açısından bence serum kendine getiriyor diğer bulantı haplarının hepsini denedim prilam prizin metpamid dramim hiçbiri etki etmedi bana
MadameTussauds Sevgiiss Büyük ihtimal hizli atiyordur o zaman kuzum bende bayilacak gibi hissediyordum kalbimi ölctügümde inanilmaz hizli hizli carpiyordu
zerinkara momysss Ben serum almaya başladım. Ne yesem içsem kusuyorum. Artık kasıklardaki sancıyla hastaneye gittim. Ben de Prilam alıyordum; günde dörde çıkmıştı ama hiçbir işe yaramadı. Serumlar da fayda etmedi. Sonra Zofer ekleyerek serumlara devam ettim, bir tık daha iyiyim. Ama doktorum gözetim altında tutuyor beni. Muhakkak doktorunuza görünün; aşırı kasılmalardan sonra kanamalar görülebiliyormuş.
MerveLeo momysss prillam zofer hap işe yaramamıştı. Serum sabahları yaptırıyordum biraz nefes aldırıyordu. 1 hafta kadar yaptırmıştım sağlık ocağında
momysss Sevgiiss gece yatmadan 2 tane içiyorum oda gece ki bulantıyı önlüyor heralde rahat yatıyorum sabahları kusuyorum gün içinde bi kere içtim işe yaramadı kullanmadım
Twobabiess momysss Devlette yapılan serumlar işe yaramıyor ama özellerde içerisine ekstra takviye kattıkları için çok iyi geliyor, ilk oğlumda çok kötü olduğum zamanlar özelin aciline gidiyordum, tabii o zamanlar fiyatlar çok makuldü şimdi nasıl bilmiyorum 🥲