ygmrzmra13 penbe_karisi şuan yazılanları okurken hepsinden tiksindim😂😂 adlarını okumak Bİle yetıyorrrrrr💆🏻♀️🤮🤮🤮🤮
QueenJ penbe_karisi bulantılarımın pik yaptığı dönem üstüme sıcakta kalmış kefir patlamıştı o ekşimiş koku hala burnumda hayatım boyunca bir daha kefir içebileceğimi düşünmüyorum 🤢
penbe_karisi Eesrayldrm sendeee mi pekii pirinç pilavı yerken ağzında nasıl bir tat oluyordu bende çok tuhaf demir tadı vardii asla pirinc tadı yoktu 6 haftadan itibaren yiyemiyorum
hanifeeeeeedjdjdndnx penbe_karisi herşey her an kokusu gelsede ögursem diyorum resme şalım burnumda geziyorum bu gün pazara gittim biber kokusu çok rahatsız etti yolda gidiyorum su dökmüşler toprağımsı bı koku Allah’ım ne kadar kotu olduğumu anlatamam o yüzden herşey yani her her herşey (abartmıyorum)
penbe_karisi hanifeeeeeedjdjdndnx 🥺🥺🥺🥺🥺kız o ilk gebelikte bende vardı BİM’in ortasında kustugumu hatırlıyorum
penbe_karisi suleferhat evet evettt diş macunundan midemmm bulanıyor benimdeeee unutmuşum kizz yazmayı
Biminikannesi penbe_karisi ilk gebeliğimde Türk kahvesi ve balık Bu gebeliğim de hiç birşeyden Niğde bulantısından ona fırsat olmadı 😄😄
penbe_karisi seher_3590 kizzz hepinizde yumuşatıcı dan tiksinmissiniz niye niyeeee en sevdiğim seyyy 🤣🤣🤣🤣😁
bebektwo penbe_karisi ilkinde nescafe ıle başladı tüm sıvı şeyler kısacası pilav makarna ve ayran yıyordum gerısını mıdem almıyordu ikinci hamılelığim daha yenı olduğu için tıksınmeler başlamadı var bır 3 haftam daha
Bimiyendis Masym34 ben de birkç kez kocam sarıldığımda kusmuştum ikimizde kendimizi kötü hissettik 😅 ama bir bilimsel çıklaması vardı hormonların fazlalaşmasıyla alakalıydı
kirr Normalde ağır parfüm severdim şimdi nefret ediyorum ve kırmızı et yiyemiyorum aşırı midemi bulandırıyor 🤦🏻♀️
Bimiyendis penbe_karisi ilk hamileliğimde evimin salonundan tiksinmiştim 😂 fazla kullanmadığımız temiz ve toplu bir odaydı neden oldu bilmiyorum, birkaç hafta sonra geçti 😁 bir de diş fırçalamaktan tiksindim ve hamilelikten sonra da devam etti, her seferinde öğürerek fırçalamaya başladım hala devam ediyor
penbe_karisi Bimiyendis evet aşkım diş bende de varrr çok zorrr ya her sabah komşularıma kadar ses gidiyomus
zeyka Sigara başta (çok mutluyum bıraktım) Sabun parfüm deodorant Soğuk çay (şişesini görmek bile yetiyor midemi bulandirmaya) Apartmanimizda yabancı uyruklu aile var onların yemeklerinin kokuları aşırı baharat kullanıyorlar her yemek yaptiklarinda evde durmak istemiyorum 🥺
EsoMom_ penbe_karisi yumurtaaa, zeytin, muz 😆😆 ama özellikle muz için zorluyorum kendimi sık yemesemde kskssksk
penbe_karisi EsoMom_ 🤣🤣inşallah yeriz yaaa yumurta bende yiyemiyorum zorla yiyorum zeytini afiyetle yiyirum 🤣🤣🤣🤣muzda arada yiyorum
Yesimegece penbe_karisi hiç bir kokudan tiksinmeyip en sevdiğim yumoş lilyum kokusundan tiksindim nezaman duysam hala baygınlık geçiriyorum diyebilirim 🫢