Cakalllsebahat-0 penbe_karisi ayy benim de var ya avokado Kaynanam Zeytin Kaynanam Tatlı her şey Kaynanam Bir de kaynanam
vanilya_kokusu_ penbe_karisi ay cidimisin 🥲 bugün 6 defa kustum eşim 12 de isten geliyor gidecem acile gecdn gittim gene damardan bir ilaç yaptılar iki gün hiç kusmadim kız kusmaktan sırtım ağrıyor az önce gene kustum. Gözlerim kızarmış hem ağlıyorum inanki rabbim günah yazmasın kafamı duvara vurasim var çok zorlanıyorum artik 😥 13 e girecem hiç mi azalmAZ 5. haftadan beri Kusuyorum 😞
penbe_karisi vanilya_kokusu_ Allah’ım bu bacima yardimm et ya rabbim seni çok iyi anlıyorum dün bu postu açtıktan sonra uyumuşum eşim telefonu benden almış yatağa götürmüş 🥹🥹🥹🥹kusmaktan günüm zehir olduu 🥹🥹🥹🥹🥹
Fyzytt Günde 15 20 bardak çay içen 2 3 fincan kahve içne ben çay kahve ve tatlıdan tiksindim tam 7 ay ağzıma süremedim hiçbirini şimdi 7 aylığım ve düzeldi şükür ömrümün sonuna kadar öyle devam edecek sanmıştım 😅
lilyum_ penbe_karisi ben yedim zaten. Sadece ilk 3 ay tiksindim. Sonra yemeye başladım. Şimdi bebeğim doğdu 5 aylık oldu bile
hilal858_ penbe_karisi sağol canım.Ben normalde de çok çok az yerdim safra yok bende midemi çok ağrıtıyor diye😅 ama şimdi 1 lokma bile yiyemiyorum…Artık başka besinlerden takviye yapıcam..Demir ilacim normalden daha büyük ya içerken can çekişiyorum😅
Mummybaby penbe_karisi iki gebeliğimde de tavuktan tiksindim ama bu gebeliğimde özel olarak pideve türevlerinden tiksindim 🥲
Gmzle penbe_karisi ilk gebeliğimde parfüm kokusu Bunda da masallah herseyden tiksiniyorum özellikle kızartma ve et türevi şeylerden 🤮
penbe_karisi kendinehaskadin senle birliktee postta varyaaaa çay birinci sırada aaa kizz herkes çaydan tiksinmiss
merymeryemce Et tavuk ve kavrulmuş soğan kokusu kesme tahtası bile koktu bana çamaşır suyu cif kremle olmaktan rengini açtım ama yine de kokusu burnumdan gitmiyodu birde domates yediğimde ağzımda yumurta gibi bi tat oluyodu🤢