penbe_karisi lilyum_ maalesef ben muzu zorla yiyorum bebek için ilk gebeliğimde güzel kilo yapmıştım umarım bunda da yapar inşallah sen de yersin 😍😍
lilyum_ penbe_karisi ben yedim zaten. Sadece ilk 3 ay tiksindim. Sonra yemeye başladım. Şimdi bebeğim doğdu 5 aylık oldu bile
penbe_karisi Admsarzu offf evett tiksinmedim ama zorla yemeye çalışıyorum 😁 kız herkesss yumurta yazmış 😁😁
Sumeyyetopal25 penbe_karisi ilk gebeliğimde tavuk salam fındık fıstık kız dı İkinci gebeliğim erkek Tavuk et balık kıyma salam sucuk ne varsa herşeydennnn tiksindim dogurucam hala ısınamıyorum kokularına tahammülüm yok
penbe_karisi Sumeyyetopal25 ayyy umarım hemen gecerrr benim arkadaşım lahmacuna tiksinmisti doğdu bebek kaç ay yiyemedi
anneoluyorummm103 penbe_karisi soğan yumurta domestos ve yumoştan tiksinmiştim sonradan geçti çok şükür 😄
Eddos Sıvı sabun kokusu, kolonyanın her çeşidi, kahve kokusu, kedimin yaş mama kokusu. Tahammül sıfır.
penbe_karisi pcosluannik en sevdiğim seylerrrrr kizzz bende içli köfte en az 7 8 tane yerdim rahat şimdi 2 tane zor yiyorumm 😱