Elemon Kızlar Doğum 16 Mart gözüküyor bende , yarın çatı muayenem var korkmuyorum sadece utanıyorum 😁 ve sanki muayeneden 1-2 gün sonra doğuracakmış gibi hissediyorum. Erken gelecekmiş gibi hisseden bir ben miyim?😁
Sila1245 Elemon benimde kizim olcak inslahh herkez kiz beklemez gelir 2 3 gune doğurursun hani nzmn doğuruyorsun daha dogurmadinmi dedkce tepem atiio sinir oluyorum daha 37 + 1 rim yani 🙄
Alyamom35 Elemon benim doğumum 24 ünde normalde sezeryan olucağım için 14 üne gün aldık. Ama sancım var 14 üne bile çıkmayacağımı düşünüyorum 🤔
Selvis Elemon ben de sanki çatı muauenesi olunca hemen doğurcakmışım gibi düşünüyorum 😄 halk arasında hızlandırdığını söylüyorlar yaa ondan bu düşünceye kapılıyoruz sanırım
Elemon Sila1245 bana soran yokta ama hep içime öyle doğuyor , benim de kızım olacak inşallah canım. Allah hepimize hayırlı günde hayırlı bir şekilde doğurmak nasip etsin. Ama hep erken gelecekmiş hissi 🥰
Gnm Benim de 14 Mart Sat a göre ama doktorum çatı muayenesinden hiç bahsetmedi ve normal istediğimi söylüyorum 😒
Elemon Gnm benim ki de bahsetmemişti canım muayeneden ben kendim sordum hazırlıklı ağda falan yapıp gideyim diye. Sorduktan sora söyledi sormasam demek bana direk hadi çatı muayenesine dese rezil olucam 😁
Beyzan Gnm benim de 20 Mart görünüyor 37. Hafta muayenemde doktora özellikle sordum çatı muayenesi yapacak Mısınıx diye o ticari tabanlı bir işlem çatı dar deyip direk sezeryana yönlendiriyorlar ben yapmayacağım bütün planımız normal Doğum için dedi. Çatı muayenesi yapmayacak olmasına sevindim ama acaba gerekli midir diye düşündüm 🤷🏻♀️
Elemon Deletedmom56 hayırlı bir zamanda doğumumuz olur inşallah canım, ben de bugün kuaföre gidip ağda yaptım , yarın çatı Muayenesi sonra sanki akşamında sancı gelecek gibi 😁
Elemon Alyamom35 hayırlısı olsun canım sana da hayırlı doğumlar olsun, normal mi sezeryan mi yarın belli olacak benim de inşallah 🥰
Elemon Alyamom35 sezeryan kendin mi istedin canım . Ben hem sezeryan hem normal Doğumdan korkuyorum hayırlısı 😊
Eses06 Alyamom35 benimde normal Doğum 20 si ama bende sezaryen olacağım 14 ünde ama bende beklemem gibi geliyor ağrılarım var sizin ağrılarınız nasıl ? Bu arada 37+2 haftalığım siz
Elemon Yaprakkm çatıdan korkmuyorum ama utanıyorum nedense :) Ağrı olmadı değil mi canım, valla ben hep erken gelecek hissediyorum belki de ilk gebeliğim bilgisizliktendir☺️
Zzzelihaa Yaprakkm yaprak hanım çatı muaynesinde doktur açılmanız var yada yok dedi mi bana bir santim var dedi
Alyamom35 Elemon öyle yada böyle doğuracaksın ama 😂 ilk gebeliğimde normalden sezeryane dönünce o strese gelmek istemedim tekrardan. Ben istedim açıkçası 😌
Yaprakkm Elemon çok acımadı aslında benimde ilk gebeliğim ama hep kötü tecrübeler anlattıkları için çok acılı bişeymiş gibi yer etmiş bilinçaltıma o yüzden kastım kendimi kasmadığınız müdeetçe pek bişey hissetmezsiniz inşallah Ve bende de aynısı hep erken gelcekmiş gibi his vardı ama dediğim gibi henüz gelen yok 😂
Selim_Alparslan Elemon ben 36 da oldum canım catıyı , kendini kasmazsan acımıyor hemen 1 dkkalık iş ama ebe parmağını sağa sola bastırdı oynattı , emin olamadı herhalde yumuşama var demişti , benim biraz mantarım varmış o yüzden acıdı 🤕
Zzzelihaa Vallah kızlar ben pazartesi günü oldum çatı muaynesi ama benim oğlandan dık yok ve son gün 9 mart halada ses yok
Emell Elemon benim de aynı tarih canim.ama benim dr çatı muayenesi yapmayacakmış. Bugün sümüksü açık kahverengi bi akıntı geldi.heyecanla bekliyoruz
Emell Elemon normale gidiyor su an. Ssncilarin başlayınca ziyadesiyle yapıcaz dedi. Gerek görmüyorum dedi.o kadar işime geldi ki anlatamam
Yaprakkm Zzzelihaa yok hiç öyle bişey demedi nstde temizdi demekki bişey yoktu bende pek tecrübeli olmadığım için onu sormayıda unuttum açıkcası
Emell Alyamom35 yarın sabah randevum var. Açıkçası erken davranmak istemiyorum hastahanede fazla vakit harcamak icin