Mervekaram22 Hanımlar gün içerisinde sabah ve akşam olmak üzere iki ana öğün yiyorum iki de ara öğün ama fazla mo bilmiyorum siz ara öğün olarak ne yiyorsunuz fikir alışverişi yapalım 🥰
Ecrin_47 Mervekaram22 bn sabah 8 de kahvaltı yapıyorum öğle de bazen meyve bazen salatalık yeşillik canım bir şey çekmiyor akşam yemeği ev halkı,en geç 21:0 toplanıyor o zaman yiyorum çok su içtiğim için mi bilmiyorum iştahım pek yok😏
hulya10 Mervekaram22 kahvaltıyı erken yapıyorum o yüzden 10 gibi kutu sütlerden içiyorum öğleden sonra da meyve yiyorum. Bazen kurabiye falan da konuya dahil oluyor tabi 😅
Mervekaram22 Keyfimveben45 ben meyve ve kuru yemişi akşam yemeğinden bir kaç saat sonra yiyorum gün içerisinde de 2 incir vs onları ara öğünden saymıyorum 😂😂😂😂
Mervekaram22 Az ever çavdar ekmeğine süzme yoğurt sürdüm üstünede zeytin birakıp yedim (bir dilim ) Az mı yeterli mi karar veremiyorum 😂😂😂çünkü açlığımı bastırmadı 😂😂😂
Meral_63 Mervekaram22 benim vala 🤣 sabah bir ekmek yedim saat 11 de açtıkim da ne yesem diye düşünüyorum 😒 halim yok yemek hazırlim
efnanhiraa Mervekaram22 tutuyor alıştım artık fazlada yiyemiyorum ben diyabet hastasıyım o yüzden alıştık ackiga
Mervekaram22 Meral_63 kız ben kendimi bir bıraksam her halde günde 3 ekmek yerim dur diyorum daha 11 haftalıksın 😂😂😂
Meral_63 Mervekaram22 ben 25 haftalık oldum ben senin haftalarda kusmaktan bişey yiyemiyordum mutfağa bile girmezdim 🥴🤮
Bestmommmm Mervekaram22 bazen yulaf+yoğurt yapıyorum sonra üzüm sonra muz+çiğkuruyemiş akşama doğruda tekrar ne meyve varsa onu tüketiyorum ekstra acıkmış olmuyorum çünkü az ve sık ağzıma bişeyler atmış oluyorum 38+3 haftayız 😊
anneoluyorummm103 Mervekaram22 2 mandalina 10 badem 1 su bardağı kefir ya da 1 elma 4 kaşık yoğurt 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği günde 1 ara öğün. Mecburi diyet yapıyorum maalesef 🥲