Siyahbeyaz_ eslem2121 kız çocuk istemiyoruz diyosun her ay test ediyon bide dikkatli korunmuyon😊bariz var kuzum sağlıkla gelsin darısı bana valla😍
eslem2121 Siyahbeyaz_ işte haklısın aşkom da bilmiyorum bazen test perileri gelio hiç istemiyprum demiyorum şimdilik istemiyprum diyprum çocuklarım biraz büyüse aslında olabilirr
Siyahbeyaz_ eslem2121 emin olunca düşün kuzum sağlıksız düşüncede bebeğe de isinamazsin❤️ hayırlısı olsun inşallah kuzum
eslem2121 ppmerlina ediyorum da aşkom bir ara hap kullandım aşırı kanamaalarım oldu sonra bıraktım bu sefer regl olma sürem kısaldı resmen hormonlarım halay çekti eşim korunuyor
eslem2121 Burnosunn_annesi aşkım şuanlık yok ama yine şüphem var herzamanki gibi 😂bilmiyroum ne zaman düzelirim bakalım
ppmerlina Burnosunn_annesi kız bunlar benden bizden önce doğurcaklar azra doğurdu mu daha şimdi girdim eve
MadameTussauds eslem2121 Kizzzz hamile misinn bacimm 🥹😍🤭 Bende daha dogurmadil bacimsu 25. haftadayim 🥹
eslem2121 MadameTussauds size daha var bitanem sağlıkla vaktinizde alın inşallah bilmiyprum bacımsu gene hissetmiom ama hayırlsıı