Sltfnsdm Elif_8 ben ilaçtan olduğunu düşünüyorum çünkü geciktirdiğimde ilacı daha iyiyim o saat diliminde içtikten bi yarım saat sonra halsizlik mide bulantısı su dahi içememe durumum oluyor
Sltfnsdm miniminnacikk ben gece içsem olur mu diye sordum eczacıya gündüz içsemiz daha iyi olur dedi o yüzden gece içmiyorum
miniminnacikk Sltfnsdm bilmiyorum sonuç olarak vücut onu alıyor gece veya gündüz ne fark ediyor ki :/ sonuçta vitamin bu :/ bilemedim
Sltfnsdm dilek190 ama mesela önceden hemen uyanır uyanmaz içiyodum günüm mahvoluyodu şimdi birazcık 12ye doğru içiyorum içtikten sonra başlıyo bence herkeste aynı etkiyi göstermiyor içmediğim saat diliminde daha rahatım yani
havvaclkh Can_sel12 malesef benimde oyle ben bi ara doktoruma dedim ki ben hamile gibi hissetmiyorim hic biseyim yok dedim bu ilaci içmeye baslayinca herşey başladi bulanti halsizlik yuyecekleri gormeye tahamulum yok insagramda bile gorsem hemen geçiyorum çaya karşi bile ben ilaçgan oldugunu duşunuyorum doktoruma soyleyeip değistiricem bide oyle deneyecegim
Can_sel12 havvaclkh evet yaa bende öyleyim bide öğretmenim öğrenciler bana kokuyo gibi geliyo çok kötü durumdayım ne yapıcam bilmiyorum anne olmak çok zor muş 😔
havvaclkh Can_sel12 bende ayni durumdayim herşey herkes kokuyor sanki başka evlerden yapilan yemek kokularo bile rahatsiz ediyor beni Allah yardimcimiz olsun
dimpleuser 3 gündür içemiyorum folikasiti midem bulanıyor çıkarıyorum ,nezaman bırakmamız gerek benim 16 hafta oldu içmesem mi artık