gizemkzlkya hemsut merhaba, görümcem ekim sonunda doğum yapacak nasipse Nilüfer doruk hastanesinden 67 bin tl ye doğum paketi yaptırmıştı şuan güncel fiyatını bilmiyorum ama
gizemkzlkya hemsut Derya solmaz. Benimde 2. Hamileliğim Acıbadem hastanesine gidiyorum doktorum Ebru Hanımdı fakat ay sonunda ayrılıyor sanırım Elif Hanım ile devam edeceğim.
Mehmetasaf55 ElaEge 9 doktor muayenesi ekstra diyetisyen diş kardiyoloji dahiliyeye birer muayene hakkı son ay sınırsız nst doğum, doğum esnası fotoğraf çekimi bebeğin bütün kontrolleri doğum sonrası kadın doğum kontrolü,oda süslemesi doğum çantası vs baya kapsamlı bir paket bizim için
hemsut ecemk94 bu doğum paketinde 9 adet muayene hakkı var, acaba bu yeterli mi ki, 28.haftadan sonra 2 haftada bir, 36. Haftadan sonra haftada bir randevuya gitmek lazim, yetmez gibi geldi bana nedense
ecemk94 hemsut hemsut 10 gün içerisinde gidilen muayeneler kontrol olarak geçtiği için paketten düşmüyor. Kaldı ki yetmese bile herhalükarda daha avantajlı olduğunu düşünüyorum