hemsut Iyi günler, gebe olduğumu yeni öğrendim , çok kararsızım, onerebileceginiz doktor var mıdır acaba, muayene ucreti ve doğum ucreti ile beraber
ecemk94 hemsut Medical parkta emine emsal demirel e gidiyorum çokta memnunum. Sigortasız fiyatı 2500 sigortalı fiyatı 1800 küsür diye hatırlıyorum. Ben hamileliği ağustos ayında öğrenmiştim ve direkt doğum paketi satın aldım(70.000). Anlaşmalı kredi kartlarında peşin fiyatına taksit vardı bizim kartımız anlaşma dışında olduğu için biz bankadan arayıp taksit yaptırdık +15.000 TL ödedik. Yani vade farkıyla 85.000 olmuş oldu. Şu an muayenelerde sadece 50 TL ödüyorum. Sezaryen ve Vajinal doğum fiyatı da ağustos ayında 45.000 TL idi.
ElaEge hemsut Hayat hastanesinde doğum paketi satın aldım ama muayene ve testleri içermiyor doğum ve sonrasını içeriyor haziranda anlaştık 35e sezaryen olucam
Biminikannesi hemsut Osmangazi artimi Dr Halit arslan 1500 muane ücreti ama kesinlikle tavsiye ediyorum işinde mükemmel bi Dr ve kendi Dr 9 ay bitmesine doğuma az kaldı o kadar detaylı o kadar güzel bakıyor ki Dr dan daha çok yakın arkadaşın gibi oluyor canım doğum ücretleri 35 40 bin tabiki Dr indirimi de yapar
bsrm hemsut merve olguna gidiyorum kendi muayenehanesi 2500 veriyorum ama o ladar iyi ki herseyi güzel güzel açıkliyor. Çok memnunum
hemsut ecemk94 gebeligi öğrendikten sonra doğum paketi nasil yapılıyor ki, bekleme süresi oluyor diye biliyorum normalde
hemsut ecemk94 bu doğum paketinde 9 adet muayene hakkı var, acaba bu yeterli mi ki, 28.haftadan sonra 2 haftada bir, 36. Haftadan sonra haftada bir randevuya gitmek lazim, yetmez gibi geldi bana nedense
Gizemdemir96 Merhaba bende özel muayenehaneye gidiyorum doktorumdan çok memnunum 2200 muayene ücreti veriyorum
Mehmetasaf55 hemsut yıldırım doruk doğum paketi 65 bin içeriğini beğendiğim için ve mutlu hocayı çok beğendiğim için oradan devam ediyorum .Doktor olarak ilk günden numarasını verir ve istediğiniz zamanda ulaşabilirsiniz herşeyi detaylı anlatır pozitif bir adam
Cerokk hemsut var ama zam gelmiş güncel fiyatı bilmiyorum. Aliye Balkan özmen e gidiyorum. Muayene 3000 tl. Doğum 60.000 dedi Nilüfer dorukla anlasmalı
gizemkzlkya hemsut merhaba, görümcem ekim sonunda doğum yapacak nasipse Nilüfer doruk hastanesinden 67 bin tl ye doğum paketi yaptırmıştı şuan güncel fiyatını bilmiyorum ama
Mehmetasaf55 ElaEge 9 doktor muayenesi ekstra diyetisyen diş kardiyoloji dahiliyeye birer muayene hakkı son ay sınırsız nst doğum, doğum esnası fotoğraf çekimi bebeğin bütün kontrolleri doğum sonrası kadın doğum kontrolü,oda süslemesi doğum çantası vs baya kapsamlı bir paket bizim için