S-nss vallahi perişan oldum , dediklerinin aynısı bende de var gebelikte hiç ödem tutmadım şimdi ayaklarım şişti dikiş ağrısından kızımı kucağıma alıp emziremedim bile halbuki sezeryandan çıkar çıkmaz odaya gelince o kadar güzel emmiştiki emiyordu hemşireler bile şaşırdı ne kadar çabuk tuttu emdi vs demişlerdi hastanedeyken ağrı kesici takıldığı için dayanabiliyor ve emzirebiliyordum ama taburcu olup eve gelince ağrıdan kucağıma alıp emziremedim bir de spinalden sonra baş ağrısı baş dönmesi çok feciydi oturur pozisyonda duramıyordum düşecek gibi oluyordum baş dönmesi daha dün geçti ne güzel emen kızıma en son acıdan kıvranarak nolur mama verin çok kötüyüm diye ağladım annemle eşim bakıyor zaten ben bakamıyorum 5 gün oldu 5 gündür ağlıyorum ya daha da toparlayamadım hala ayağa kalkamıyorum tuvalete gidemiyorum bana sezaryen sebebi olarak boy kısalığı dendi 148 olduğum için bebek çıkımda kalır dediler sezaryen olmalısın dediler kabul ederek hayatımın hatasını yapmışım keşke doktor değiştirseydim , hastanede normal doğum yapanlar doğumhaneden gelip bebeklerini aldılar ilgilendiler koridorda vs yürüdüler güle oynaya, ben acılar içinde kıvranıyordum kızımı kucağıma bile alamadım . Keyfi olarak sezaryen seçeceklere sesleniyorum sakın ama sakın seçmeyin hayatımda bu kadar iğrenç bir durum yaşamadım. Yenidoğan bebeğin var bakıma muhtaç ama sen ondan daha çok bakıma muhtaç kalıyorsun. Ameliyat sırasında yaşadıklarımı hiç anlatmak istemiyorum okuyanlara travma olmasın diye. Mecburi sezaryene gidecek olanlar etkilenmesin yoksa ameliyat sırasında da zaten hiç hoş şeyler yaşamadım..