Bebegim3444 ya benim bu gebeliğimde de her şey normaldi hiç bir sıkıntı yoktu kızım baş geliş geliyordu ve kanala da girmişti zaten ama boyum 148 olduğu için doktor illa risklisin boyun kısa doğuramazsın çıkımda kalır dedi öyle korkutunca kabul ettim sezaryen oldum annem çevrem vs saçmalama kimler kimler normal doğuruyor boyu senden kısa olanlar doğurdu dedi ikna olmadım çok korktum o kadar risk saydı ki doktor. Gittim sezaryen oldum şuan aşırı pişmanım ben acılar içinde kıvranırken normal doğuma girenlerin hepsi doğumdan güle oynaya yürüyerek çıktı hepsi bebeklerini aldı emzirdi dışarıya hava almaya yürüyüşe vs çıktı ben ölümden dönmüş gibi yatakta kıvranıyordum eve geldim hala kıvranıyorum karnıma bastırdılar bir de ölüyorum sandım o an basmayın diye yalvardım resmen. Taburcu oldum eve geldim kızımı kucağıma alıp emziremiyorum dikiş yerlerime baskı yaptığı için.. ilkinde bile hiç bi şey yokken sadece boyum kısa olduğu için sezaryene aldılar ikinci de artık boy kısalığının yanında bir de ekstra risk etkenim var bu sefer rüptür riski. İkinciye normal doğuma hiç almazlar beni, ben çocuk defterini burada kapattım 😭😭
Bir de bişey sormak istiyorum bu sezaryen sonrası baş ağrısını nasıl geçirebilirim şuan sağ sol omzum boynum her yer tutuldu ve başım şiddetli ağrıyor verdikleri ağrı kesiciyi içiyorum ama geçmiyor ne yapabilirim