staRmama Burnosunn_annesi kuzum bir şey olduysa anlat paylaş bizimle burada dost olduk gerçekte tanımıyoruz birbirimizi belki ama gerçekten seviyorum seni burda benim için aranan isimlerdensin 🧡🥹
Burnosunn_annesi staRmama sagol bacım Allah razı olsun sende öyle ilk günden beri yazdım sana cinsiyet sohbet olsun yani geçici mi bilmiyorum ama♥️
kimchikimdi Burnosunn_annesi Hastaneye gittim neler olmuss noldu bisi mi oldu biri mi canini sıktı hemen canini sikalim
Burnosunn_annesi kimchikimdi sen beni düşünme şimdi bitanem sen nasılsın şimdi iyi misin hayırlısıyla sende doğur içim rahat olsun sonra @ppmerlina dahada kafam rahat olur🥲sizde kucağınıza alın Allah’ın izniyle 🤲🏻
kimchikimdi Burnosunn_annesi Kız ne demek düşünme 😭 noldu bak bizler buradayız soyle ayaklanaalimm nolduu🥹
kimchikimdi Burnosunn_annesi Amin inşAllah hayatim ben çok kötü hissediyorum kendimi 🥹 sabaha kadar hastanedeyim gündüz ekibi gorecekmis ne alakaysa alttan muane ede ede utanmayı unuttum 😂
Burnosunn_annesi kimchikimdi evet cok ederler bebeğim yapacak bir şey yok sen keyfine bak🥲 hayırlısıyla kucağına al 🥰