Burnosunn_annesi ppmerlina sen ve Azra kaldınız işte doğum yapın haber edin bana bir şekilde ulaşayım size bebişler olsun hastane odasında siz beni yalnız bırakmadınız çok kıymetli❣️
staRmama Burnosunn_annesi kuzum nereye gidiyorsun? Dün de yazmıştım sana post silindi mi noldu anlamadım
Burnosunn_annesi staRmama ben görüyorum postu silindi ama kuzum valla sıkıldım artık pek keyfim kalmadı uygulama için
staRmama Burnosunn_annesi o ara ara bende de oluyordu belki dönmek istersin hesabı kapattırma biraz ara ver canım kafanı dinle özel bir şey yoktur inşallah
Burnosunn_annesi staRmama yok aşkım özel bir şey yok ama burayla ilgili sanırım inancım kalmadı buradaki herseye🙃
staRmama Burnosunn_annesi kuzum bir şey olduysa anlat paylaş bizimle burada dost olduk gerçekte tanımıyoruz birbirimizi belki ama gerçekten seviyorum seni burda benim için aranan isimlerdensin 🧡🥹
Meriveannesi Burnosunn_annesi canım benim yeni gördüm Post’unu kendini iyi hissetmiyorsun belliki ve sıkılmış gibi anlıyorum buradaki her neyse canını sıkmış ama bizler sana alışmıştık bilgileniyorduk gitme lütfen 😊