isimsiz12 21haftalık olduk nerdeyde ama daha haraketleri gam anlamıyla hissetmedim bazen ufak tefek kıpırcık seklinde oluyo ama tam olarak hissetmedim hiç 2.hamileliğim bide
eses26_ isimsiz12 ben karnım yağlı olmasına ragmen 18. Haftadan itibaren hissediyorum şuan 20 haftalık hiç durmuyor bu saatlerde sırt üstü yattığımda hissediyorum en çok bir deneyin
Mummybaby isimsiz12 biz de 21. Haftadayız erkek bebek aşırıı hissetmiyorum ama mesela yorulursam çok ayakta kalırsam yada onun sevmediği bir pozisyonda yatarsam hemen tak tak vuruyor uyarıyor 😂
MutluluklaGelBebek isimsiz12 bende de ayni durum var bugun detayli cektirdim o ara doktora sordum herkes 18 de 20 de hissediyyor bende tık yok ☺️ plesanta ondeymis benim bundan dolayi 1 2 hafta gec hissedebilirmisim belki ayni durum vardir
zeyyynep bebişlerin hareketlerini düzensiz hissetmemiz normalmiş bu haftalarda, okuduklarıma ve araştırdıklarıma göre 28. haftadan sonra düzenli hareket takibi olması gerekiyormuş
zeyyynep isimsiz12 ben bir gün hissediyorsam üç gün hissetmiyorum geç olsun güç olmasın en fazla 23-24 de daha fazla hissedersiniz kilo iç karın genişliği falan hepsi etkiliyor kötü düşünmeyin
isimsiz12 eses26_ şimdi deniycem ama kilo ile de alakalı demiş hanımefendi kilo almadım nette falan baktıgımda karın yapısı sertse sıkıysa da geç hissedilir diyo
isimsiz12 ikiprensesannesi___ bebek rahatsız olur diye ya hep sağ dayım ya sol tarafta 🥲şimdi bakıcam
Mummybaby isimsiz12 valla öyle 😅 kızıma hamileyken o ladar narindi ki benim minnoşum pıt pıt yapardı doğunca öyle olmadı gerçi erkek bebeden beter şuan ama olsun yine de kızım başımın tacı 😂
isimsiz12 MutluluklaGelBebek evet bunu hamileliğimin basında söylemişti doktorum hatta önde diye sezeryan olur ki 1.sezeryan zaten sıkıntı olmaz dedi
isimsiz12 ikiprensesannesi___ kesinlikle tam daldı zaten kıpır kıpır oldu aşkım aşkım dedim baktı bi korktu da sevdi öpdü yine durdu yaa şimdiden kuklası etti bizi😄😄