Hbsanneoluyo Tugbadericiii cnm doktor kreme kesinlikle hayır diyince Bi daha soramadım kana karışıyomuş o tür ağrı kesici kremler
Burcu3572 Hbsanneoluyo hani bilmiyorum ama ben yaptım çok iyi geldi bende burktum hastaneye gittim filim çekemediler krem verdiler de etki etmedi anneannem söyledi yaptım iyi geldi sana gelir mi bilemedim şimdi
medinenur Hbsanneoluyo canim bende ayami burktum iki gundr cok agryr hastaneye gittiginde filim cektilermi hamileykn cekilmiyr dye biliyrm
Hbsanneoluyo medinenur çektiler canım çünkü ben ağrıdan duramadım korktum titreme tuttu Çelik yelek koydular karnıma bide üst bacağıma çektiler Bebekte de Allah'a şükür Bi sıkıntı yok çok hareketli
medinenur Hbsanneoluyo çok saol canım bnde bu gun yada yarn gidecm benim çıkmış yerinde galiba çok korkuyrm ayakta kotuya basamiyrm bile
merved Hbsanneoluyo bende burktum canım ağrı kesici kremle ve buzla geçirdim çok şükür. Senin için kötü olmuş Allah yardımcın olsun
Hbsanneoluyo medinenur cnm burkulmaysa basmaya çalış uzat dinlen buz uygula ama basmayada çalış üstüne ben öyle yaptım düne göre daha iyiyim çok şükür
merved Hbsanneoluyo 3 güne geçti. Gerçi geçti sanmıştım ama bu ara biraz ağrısı oluyo sanırım 1 hafta kadar buz krem koymalıydım. Buz çok iyi geliyo canım ihmal etme buzu
Hbsanneoluyo Kızlar çok saolun iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun ♥️🙏 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize 2 gün kadı 40 hafta olmasına bugüne kadar sabırsızlanan ben şimdi inşlh Bi kaç gün daha dururda ayağım iyileşir diyorum önce herşeyin hayırlısını istemek lazımmış meğer 😌 Sizde dua edin nolur ismim habibe😊 Hamilelerin duası kabul olurmuş Bi an önce sağlığıma kavuşup çocuğumu sağlıcakla kucağıma almak istiyorum
Gulayse0233 Hbsanneoluyo hamilelikte zararı var mı bilmiyorum. Doğal olduğu için olacağını da sanmıyorum ama . Böyle şeylerde ya da yanıklarda falan KANTARON YAĞI ağrıyı alıyor canım . Ben hep evde bulunduruyorm. Geçmiş olsun