Hbsanneoluyo Kızlar çok kötüyüm doğumuma 3 gün vaar😭 ayağım çok kötü acayip ağrıyo bebek heran gelebilir Ayağımın Bi yerinde çatlak Bi yerinden ezilme var çok kötüyüm kızlar 😭 Krem yasak Bi parola izin var günde 2 tane ve hiç Bi işe yaramıyor doğal Bi yöntem bilen varmı😣😣
Zgekomur Hbsanneoluyo offff çok çok geçmiş olsun 😔 sadece hep yüksekte tutup buz yapmalısın şişerse daha ağrılı olur
Busracmn1 Hbsanneoluyo geçmiş olsun 🙁 İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim bi avazda kurtarsın🙏
Kevserbtr Hbsanneoluyo canım tuzlu hamur iyi gelir ama yarma hamuru sütle pişir macun kıvamı alınca bır beze koy ılık olunca dabaha kadar kalsın sabah kalkıp yıka umarım iyileşir canımm gecmiş olsun
Zehramom Hbsanneoluyo cnm bandaj gibi birşey yaptılarmı en azından yarım alçı olsaydı belki daha dikkat ederdin doktora gitttin demi
Tugbadericiii Geçmiş olsun canım bende yeni iyileştim bende burktum ve cok zor r hafta geçşrfiö 39 hafttydsyım bir anda doğum bsşlsrsa ben ne ysparım dıyede akşım cıktı 🙈 ilk gün gecer gıye gıymedım hastaneye bux tuttum surekli ama bır sonraki gün ayaga kslkaöadım cok siddetli agrı olfu yutuyrmıyordum acile gıttık agrı kesivi krem verdı ayagın hrp yuksektt oldun ve sargı bezını hıc cokarma dedı ve vok sukur gunden gune dshada iyi oldu agrı kesıcı kremsz ıyıleşmek cok xor ve mutlaka sargı bezi sar
Hbsanneoluyo Tugbadericiii öyle valla ağrıdan ölüyorum Şimdi eşim duymuş Bi yerden et sardık ayağıma biraz iyi geliyo galiba
Hbsanneoluyo Zehramom bandaj verdiler cnm ama ayağımda hafif şişlik olduğu için zor çıkarıp takıyorum
Hbsanneoluyo Kevserbtr o kadar çok lavobaya kalkıyorum ki gece ayağım kayar diye korktum et sardım şimdi
Nurde Ağrı için yüksekte tutun ve soğuk uygulama yapın. Çatlak içinde kemik suyuna çorba tüketin bolca daha kısa sürede toparlayacaktır kendini inşaallah. Çok geçmiş olsun
Tugbadericiii Hbsanneoluyo evet etde iyi gelir ama zeytın sogan sarımsak dedıler ben yaptım hiç faydası olmadı agrı kesici kremmen etkili bana doktor verdi zararı olmaz dedi inş en kısa sürede gecer agrın 🙏
Burcu3572 Hbsanneoluyo bulgur ıslat kısır tarzı yani sıcak su koy biraz şişsin o sıcak hali ile beze ser ayağına koy sabaha geçer inşallah benim de öyle oldu yaptım çok iyi geldi inan 😉
Hbsanneoluyo Tugbadericiii cnm doktor kreme kesinlikle hayır diyince Bi daha soramadım kana karışıyomuş o tür ağrı kesici kremler