Minnies Bende de var aynı belirtilerden sağa dönsem bıçak saplanıyor sola dönsem yine fena. Ayağa kalksam saplanıyor sanki. Birde sanki rahmimde yanma var beraberinde. Normaldir heralde 🙄
Nursotu afitp bizde bugün tam 18 haftalık olduk 🥲 ilk zamanlar mide bulantım çoktu üç Aydan sonra bitti şükür ama şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ya ilk gebeliğim hareket fon da hissetmiyorum o yüzden panik yapıyorum açıkçası iyi mi değil mi diye 🥹
afitp Nursotu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yani yanılmıyorsam ilk gebeliklerde 20 haftadan sonra hissediliyormuş de um öyle söyledi onun dışında bende dediğin gibi hamilemiyim bilmiyorum kilo almam gerekirken kilo veriyorum umarım beslenebiliyorsundur
Nimoss afitp evet benim de kasıklarım da ağrı oluyor hareketleri hissetmeye başladım. 18+3 ilk gebeliğim😊
Nursotu afitp hiç iştahım yok 1 -2 kiloda vermişim ilk aylar mide bulantım çoktu ☹️ şimdi daha iyiyim şükür muayenede gördükten sonra rahatlıyorum ondan sonra tekrar aynı merak 😌 saglıklıca kucağımıza almayı nasip etsin Allah 😍
mrs_mert afitp 16+3üm. Sabahları ya da gece uyanıp yataktan kalktığımda ilk anda yere basamıyorum. Belimin sol tarafından bi ağrı giriyo topallayarak yürüyorum sonra hemen kendine geliyo. Bir de 3 4 gündür bi baş ağrım var gerisi normal gibi şükür 💙
mrs_mert MelisSezen benim de ara ara vajinamdan kramp gibi oluyordu doktorum normal dedi. Rahim büyüdüğü için de oluyomuş
Moonlight97 MelisSezen hapşırırken oluyor karnını tut yatarıyorsan hemen doğrul Başıma yatarken geldi okadar acıdı ki kasıklarım korkmuştum ama bişey olmadı normal yani