afitp Merhaba güzel kadınlar ben şuan 17+3 üm neler yaşıyorsunuz biraz konuşmak istedim benim 3 gündür kasıklarım ve belim ağrıyor sizdede var mı bu tür şikayetler hareketleri hissediyormusunuz?
Seloloo afitp yaklaşık 3-4 gündür inanılmaz kasık ağrım var çok tuhaf şekilde 18 haftalığız tam sabah kontrole çağırdı sağlık ocağındaki ebem ordayken doktora soracağım
humahmet afitp 16. Haftadayım baştan beri bel ağrım ve gece uyanıp sonra uyuyamama problemlerim var çok kötü 😩😣
bedriyefe afitp 15 haftalık hamileyim bende de adet olacakmış gibi ağrı var belim ağrıyor ve geceleri uyumak haram oldu aramızda böyle yaşayan var mı acaba
Nursotu afitp bizde bugün tam 18 haftalık olduk 🥲 ilk zamanlar mide bulantım çoktu üç Aydan sonra bitti şükür ama şuan hiç hamile gibi hissetmiyorum ya ilk gebeliğim hareket fon da hissetmiyorum o yüzden panik yapıyorum açıkçası iyi mi değil mi diye 🥹
MelisSezen Merhaba ben 16. haftadayım, dedikleriniz pek olmuyor ama sürekli karnıma kramp giriyor (hapşırdığımda, yatıp kalkarken) 20-25 saniye sancı giriyor sonra geçiyor sizlerde de var mı merak ettim. Bu arada daha önceki haftalarda da oluyordu bu kramplar
mrs_mert MelisSezen benim de ara ara vajinamdan kramp gibi oluyordu doktorum normal dedi. Rahim büyüdüğü için de oluyomuş
Moonlight97 MelisSezen hapşırırken oluyor karnını tut yatarıyorsan hemen doğrul Başıma yatarken geldi okadar acıdı ki kasıklarım korkmuştum ama bişey olmadı normal yani
elif457_ bende 16+4 haftalık gebeyim hafif ağrı olabiliyo kasıkta bazende gerilme gibi ama cok rahatsız edici değil ama sık sık tansiyonum düşüyor baş ağrısı yapıyor o zorluyor beni yarın komtrolüm var inşallah iyidir ve cinsiyeti öğreniris sizinkiler bellimi
afitp elif457_ çokmu evham yapıyoruz anlamadım ki :)) ben her gittiğimde kıza benziyor diyorlar hiç net değiller tansiyon düşüklüğün demir yetersizliğidir belki bu arada sağlıkla kucağına almayı diliyorum 🥰
Gecegunesi 18+5 bende de bel ağrısı başladı ve sürekli yorgunluk uyku haliiii , sabah çok erken kalkıyorum ama 21.30 en geç 22.00 uyuyorum yaaa ☹️
afitp Gecegunesi yaa sağlıkla alın kucağınıza 🥰 şu bir haftadır uyku hali bendede var halsizlik bide bişey sorucam iştah durumlarınız nasıl bende hala çok yok 2 kilo aldım hala
elif457_ afitp demir ve vitamin değerlerim normal geldi aslında ama Dr normal diyo hem devlete hem özele gidiyorum ikiside öyle dedi
elif457_ afitp bana da iki doktor kız büyük ihtimalle dediler bakalım yarın belli olur heralde inşalaah sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi
afitp Seloloo evet o kasık ağrısı bendede vardı 3 gün sürdü çok korktum de a gittim normal dedi bebek büyüyormuş inşallah bişey yoktur biraz yersiz korku yapıyoruz
Mavi-gokyuzu tazenne bedriyefe humahmet Kendimi gördüm resmen. Her gece aynı sorun uyanıyorum ve sonra uyku yok. Sonra gündüz de uyuyamıyorum.
afitp bedriyefe bende uyuyamıyorum özellikle sırt üstü yatamıyorum sağa yatsam kasık ağrısı sola yatsam aynı sanırım hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz:)
Mavi-gokyuzu tazenne Ben alt karnıma sancı giriyor genelde bahsettiğin gibi bir sancı henüz hiç yaşamadım kuzum. Doktorun ile görüştün mü hiç bu durumu
tazenne Mavi-gokyuzu yok daha bikaç gündür var bu bıçak saplanması gbi olan ağrı. Cuma günü gidecem sorarım orda