Akseec emine717_ sökülmediyse bekle canım madem zaten bikaç gün kaldı ben inanıyorum olmuştur inşallah tutunmuştur minik😊
momblog emine717_ ayyy yerleşme heralde çok heyecanladım rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip eder canım haber ver mutlaka
emine717_ momblog sen bihel deyince ben daha da heyecanlandım çok korkuyorum bu seferde olmazsa diye 🥺
momblog emine717_ korkma canım çok da düşünme veren Rabbim her sey Allahın ol demesiyle olur o yüzden hiö canını sıkma kendini iyi kötü bunaltma rahat ol
momblog sdkaaa trendyoldan innovita markasını aldım bence güzel eczaneden almayın daha pahalı olur innovita bir gebenin günlüğü ve labaquick benim kullandığım markalar
emine717_ Kızlar ne yaptınız @Akseec @fatmanur3824 @momblog @AnneeeG1 var mı test yapan kan veren ya da belirti yaşayan ben de gebeliği bırak adetten bile haber yok gibi başka zaman olsa her yerim bir hafta önceden ağrımaya başlardı
fatmanur3824 emine717_ benim biraz kasıklarım ağrıyor göğüs hassasiyeti var ama bunlar regl belirtileri de olabilir daha test yapmadım
Akseec emine717_ bende de hiçbi belirti yok bi işaret yok bekliyorum paşa paşa ama negatif olduğumu düşünüyorum ben🙇♀️
AnneeeG1 emine717_ gelen giden yok bugün regl günüm dün gece kasıklarımın ağrısı fazlalaştı bugün hiç birşey yok göğüs bel ağrısı hariç test falan da yapmayacam bir kaç gün geçsin bakalım
momblog emine717_ bende hiç bişey yok çatlama üzerinden 5 gün geçti daha bat 1 ekim bakalım ne olacak😀
emine717_ fatmanur3824 bat ne zamandi inşallah vardır ya benim artık dayanacak gücüm kalmadı galiba 😞
emine717_ Ben sabah yaptım laboquick ama çıkmadı bat 24 25 26 olabilir ama hiçbir belirti yok adet belirtisi de yok başka da belirtidir goo başka zaman regliye bir hafta kala ağrı sızı başlardı
Akseec emine717_ valla negatif olsa da üzülmücem alıştım çünkü hiç moralim bozukta değil normal olmazsa doktorla olcak bi şekilde oldurcam sıkıldım iyice
AnneeeG1 emine717_ evet bugün olmazsam günüm geçmiş oluyor ben 35 günde bir oluyorum döngüm o şekilde şaşmaz normalde bakalım hayırlısı