AnneeeG1 emine717_ hemen yok deme canım kesin değil bile henüz 7 gün var çok çok erken bebek varsada yeni yeni oluşuyor zaten 10/12 günde bthcg yükselişe geçiyor
momblog AnneeeG1 bugünü de değerlendirdim canım 3 gündür üst üste oldu adamın dermanı kalmadı 😀😀 yarın yapmam artık cuma da sehir dışına gidiyoruz 2 gün mola artık tutarsa tutar gerisini rabbim bilir 🥲
emine717_ Akseec sökülmedi ama galiba ileri kayar diye düşünüyodum şimdi leke geldi demek ki ileri kaymadi bugün geldiğine göre leke geldi 😞
emine717_ Akseec 10 11 pik 12 de silikleşti galiba 11i gece yumurtlama oldu bugün 20si 9. Gün bugün yerleşme olabilir mi anlayamadım 😞
Akseec emine717_ ben araştırmıştım adetten 4-5 gün önce olabilir yazıyodu adet ağrısı vs. Bişey var mı
emine717_ Akseec hissedemiyorum bugün çok yoruldum çok ayakta kaldım ağrı var mı yok mu bilemiyorum ki galiba ağrım yok
Akseec emine717_ benim hemen sökülüyor yani leke geldimi devamı da geliyor yarına kesin sökülür bence ama adet olsa en azından ağrı olması lazım inşallh yerleşmedir🙏🏻
emine717_ Akseec inşallah diyelim hala sökülmedi dün çok yoruldum çok ayakta kaldım onun içinde olabilir mi acaba
Akseec emine717_ hiç yaşamadım bilmiyorum ki canım. Test yapsaydın keşke en azından bi işaret verirdi hem sökülmemişte bu iyi bişey
emine717_ momblog yok sökülmedi ya neyin nesiydi anlamadım test için birkaç gün daha gün daha beklemek istiyorum bakalim
Akseec emine717_ sökülmediyse bekle canım madem zaten bikaç gün kaldı ben inanıyorum olmuştur inşallah tutunmuştur minik😊
momblog emine717_ ayyy yerleşme heralde çok heyecanladım rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip eder canım haber ver mutlaka