emine717_ azra19 inşallah çıkar ya ben kendimde de varsa çıkardı demeye başladım inşallah varidr ve çıkar seninki
momblog Akseec canım inşallah günden günden koyulaşır ve pozitif görürsün 🥰 ağır iş yapmıyorum canım günlük işler işte benim pek umudum yok ama bakalım 😀
Akseec momblog bende aynı günlük işleri yapıyorum ama dikkat ettim biraz. Benim de ümidim yok inşallah koyulaşır ama hiiiç sanmıyorum kesin yalancı pozitif o bana denk gelir
momblog emine717_ bat günü test yaparsın canım sonra da doktora gidersin bakalım ne olacak rabbim gönlündekini hayırlısıyla kolaylıkla versin inşallah ❤️
momblog Akseec öyle deme bak artık umudun var bi çizgi gördün ben daha hiç öyle bişey bile yaşamadım testin markası neydş bu arada kuzum
Akseec momblog bende hep yalancı pozitif gördüğüm için inanasım gelmiyo ya :( gerçi bu markayı ilk defa kullanıyorum hep awox alırdım. prodoctor canım
Akseec momblog emine717_ azra19 Kızlar Ben inanmayıp tekrar test yaptım görnüyo mu bilmiyorum ama yne gölge var 10 dakika sonra çektim 5 dakikası testle bakıştık zaten 😂 hepsi yalancı pozitifse pes dicem sıvı alımına falanda dikkat etmedim
momblog Akseec ona da iyi diyorlar inşallah bu sefer doğrudur bi kaç gün bak bakalım koyulaşınca heöen kan vermeye koş😀