Akseec teste su tuttum öyle bişey okumuştum çizgi yine gitmedi sanırım kuruma değil🥲 inşallah vardır inşallah awox ta aldım internetten gaza gelip😄 @azra19
momblog Akseec yaaa inşallahh😍 bende de awox ve innovitanın içinden çıkan gebelik testlerş var zaman yaklaşımca yapacağım bakalım
Akseec momblog ayyyy inşallah imkansız geliyo ama inşallah tutunmuştur canım yalancı pozitif değildir umarım bende çok heyecanlandım hiçççç beklemiyodum 🥰halâ daha beklemiyorum😄
momblog Akseec inşallah balım inşallah seninledir güzel haberler alırsın umarım banada dua et 🥹🥰 benim çatlamadan sonra bugün 6. Günüm bat 1 ekim 🥲
Akseec momblog 8. Gün zor geldi ni de 10. Gün olsa da pozitif çıksa inşallah halâ yalancı pozitif gibi geliyo valla🥲 ederim canım etmem mi🥰 ağır iş yapmamaya çalış
momblog Akseec canım inşallah günden günden koyulaşır ve pozitif görürsün 🥰 ağır iş yapmıyorum canım günlük işler işte benim pek umudum yok ama bakalım 😀
emine717_ Kızlar ben burada iyi bir doktor var baktım bı anda randevu buldum gittim anlattım ultrasonla baktı ama bişey demedi adetin 3. Gün teste gel dedi gebelik olsa görür müydü bata 2 ya da 3 gün var @azra19 @Akseec @momblog
Akseec emine717_ göremez canım ultrasonda görünmesi için 3000’i geçmesi lazım değerin. Bi kan alsaydı varsa kanda çıkar artık
momblog emine717_ bat günü test yaparsın canım sonra da doktora gidersin bakalım ne olacak rabbim gönlündekini hayırlısıyla kolaylıkla versin inşallah ❤️