Bebekkuzu 7 haftalık hamileyim belim ağrıyor ayakta durdukça hissediyorum kalçama da vuruyor biraz korkmaya başladım normal mi
ecemk94 Bebekkuzu normal mi bilmiyorum ama 11. hafta içindeyim benim hala bel ve kalça ağrılarım oluyor
ebobel Bebekkuzu bende 6 buçuk haftalığım bugün lekenmem oldu hafif kasık ağrımda var bilemedim tedirgin oldum
ecemk94 Bebekkuzu ayaktayken neyse de. Eğer yattığım yerde belim agrimaya başladıysa yattığım yerden kalkmak çok zorlayıcı oluyor
Bebekkuzu Admsarzu daha önce düşük yaptığım için endişe etmiştim. Çok teşekkür ederim inşallah sorun yoktur 😍
Admsarzu Bebekkuzu bende yaptim tedirgindim senin gibi ama sanırım hormonsal bisey bide bebek büyüyor vücut tepki veriyor sen yinede kendini yormamaya ağır iş yapmamaya Calis
Bebekkuzu Admsarzu yok hiçbir şey yapmıyorum belki de hareketiszlikten bile ağrıyor olabilir 🥹 yine de insan korkuyor
Bebekkuzu ebobel benim de öyleydi hatta bende ağrı vardı yine düşük yapıyorum diye gittim baktı doktor hiçbir şey yok bende anlamadım valla ama şu an iyiyim geçti çok şükür inşallah sizin de geçer dert etmeyin😍