Allahneverdiysee Glcnnnnnyy regl günüm geçtikten 2 gün sonra test yapmıştım iki kıpkırmızı çizgiyle öğrendim . Çinkü planlı değildi hiç ihtimal yoktu aklımda şüphe de yoktu. Yoksa asla o kadar bekleyebilen biri değilim
bireylul_meselesi Benim reglim hep gecikirdi yurtdışına gidip gelmiştik hava değişikliği diye düşündüm 1 hafta olmayınca öyle test yaptım ihtimal vermiyordum🥲
gonnabeamom Ellasu merhaba ben de deniz hocanın hastasıyım. Devlet hastanesinde epidural var mı biliyor musunuz?
Ellasu gonnabeamom Merhaba hiç bir bilgim yok sadece orda doğum yapacak olanlarla konuştum sezeryan olacaklardi 3 ayrı kişiyle konuştum 3 de sezeryan olcaz dediler
gonnabeamom Ellasu ben de kararsızım ama alternatif de yok. Biliyorsunuz ki Mersin çok uzak. 1,5-2 saat sürüyor. Olbamed’i de zaten hiç düşünmüyorum bile. Bi ihtimal Faik bey..
yagmur1999 Gecikmenin 5. Günü kan verdim direk ben 8940 la öğrendim gebe olduğumu allahım isteyen herkese nasip etsin
yagmur1999 ecemiyy yok hayır yapmadım sevmiyorum ben kaset testleri 6 yıldır bebek istiyoruz ve hiç istediğim sonucu vermedi ne bilim o yüzden elim gitmedi hiç teste direk kanla öğreneyim bitsin gitsin kafasıyla verdim kanı da yani gebe olduğuma ihtimal vermiyordum biraz
Ellasu gonnabeamom evet maalesef yok bende kararsızım o yüzden bende olbamedi düşünmüyorum konuştuğum kişilerde zaten olbamede gitmiş hiç memnun kalmamislardi Mersin’e giden bile var ama uzak işte ama ben yinede mersini dusunmuyor değilim
aysct Planlıydı, 8 inde adet olmam gerekiyordu 6 sında test yaptım negatif çıktı, 10 unda silik çizgi gördüm 11 inde kan verdim çıktı ☺️
gonnabeamom Ellasu hiç gitmedim ama Faik beyde de çok doğum yapan var. Gerçi yatışı Olbamedde yapıyor yine. 🥲
feyzavemercimek Glcnnnnnyy ben bir gün geçti test yaptım çok silik çıktı kanda da beta hcg 32 çıktı aynı gece, 3+5ken yakalamış oldum hamileliği 😊