desertbird Glcnnnnnyy 2 gün geçti ben anladım zaten 3. gün test yaptım pozitifti 4. Gün kanda 1000> olarak göründü
Havin49_ Glcnnnnnyy oğlumda 3 gün kala ikizlerimi 1 hafta kala öğrendim hiç reglim gecikmeden öğrendim hep 😀
28nisan Glcnnnnnyy 5-6 gün gecikti hep düzenliydi öncesinde hemen test yaptım pozitif çıktı ertesi sabah direk hastaneye gidip kan verdim ultrasonda kese vardı zaten hcg 4400 çıkmıştı 😅
Allahneverdiysee Glcnnnnnyy regl günüm geçtikten 2 gün sonra test yapmıştım iki kıpkırmızı çizgiyle öğrendim . Çinkü planlı değildi hiç ihtimal yoktu aklımda şüphe de yoktu. Yoksa asla o kadar bekleyebilen biri değilim
dlaraylmz desertbird merhaba benimde adetimin üstünden 4 gün geçti normalde günü gününe olurum test yaptım çıkmadı kanda da çıkmadı kaçıncı günde teste çıkar
desertbird dlaraylmz normalde kanda çıkmış olması gerekiyor şimdi de belki döllenme geç olabilir o yüzden çıkmamıştır. Biraz daha bekleyin bakalım
Ellasu desertbird reglmin üzerinden tam 1.5 ay geçti baktım geleceği yok hastaneye gittim 6 haftalik hamilesin dedi
gonnabeamom Ellasu merhaba ben de deniz hocanın hastasıyım. Devlet hastanesinde epidural var mı biliyor musunuz?
Fyzytt Ben adetime 2 gün kala test yaptım çıktı beklediğim bir gebelikti çünkü ilk gebeliğim düşüktü onda da 2 regli geçtikten 2 gün sonra yapmıştım öyle çıkmıştı
senem0987 4 gün gecikmişti test yaptım anında pozitif oldu kan verdim o gün 2786 yla öğrendim gebeliğimi