kimchikimdi ppmerlina Yoğurtlu tantuni güzel gidiyor bence askim son zamanlarda az da olsa tavuk bunun sayesinde yedim. Fellah köftesi Tiktokta bi tane makarna salatası var o baya viral olmuştu onu denemeyi düşünüyorum (havvanın salatası diye) Sebzeli makarna Fırında et türleri Firin mücver Yoğurtlu tavuk salatası Sebzeli pilav Kısır, kofte turu Ay valla aklıma bu kadar geldi
Dadas ppmerlina fırında kabak mücveri çok güzel oluyor. Ve baya hafif diyet zamanında yiyordum 😅 şimdi diyet miyet yok bam bam bam 😅
emine717_ ppmerlina ben karniyarigin patlıcanlarıni fırında yapıyorum pijamalı soyup üzerine tuz isteğe gire Zyagi yada sıvıyaği fırçayla sürüyorum yarım saatte 200 derece fırında mis gibi pişiyor sonrası zaten bildiğiniz gibi çok hafif çok lezzetli oluyor❤️
ppmerlina emine717_ ayy bugün ben de onu yapacaktım eşim patlıcan istemedi yoksa aynısı vardı vallahi aklımda 🥰 çok lezzetli oluyor ellerinize sağlık 😍😍
Deleted33000 ppmerlina evet kızartma yasak zaten bana yarın bizim buranın pazarı kabak aldirayim da bende yaparım
emine717_ ppmerlina çok hafif ve çok lezzetli oluyor gerçekten senin de ellerine sağlık canım benim ❤️
Deleted33000 ppmerlina bende sosiyordum ayrıca doğumdan sonra baş dönmesi vardı meğerse kolesterol yüksekmiş emziriyo olmasam ilaç başlanacak dereceymis
Muallim3 ppmerlina Sebze kebabı önerebilirim. Patlıcan, kabak, patates ve biberleri küp küp doğrayıp zeytinyağı, tuz ile harmanlayıp fırına at. Piştikten sonra sarımsaklı yoğurt veya normal yoğurtla servis et. Çok lezzetli ve doyurucu oluyor.
ppmerlina asil15 ellerine sağlık aşkkk valla ben 2-3 kere tantuni yaptım evde içine sumaklı maydanozlu soğan, domates of of yap
kimchikimdi asil15 Benimde canım istedi kaynanam yemek yapmış bide halsizim hic yapamazdım zowjdoajdj afiyet olsun baciko
ppmerlina kimchikimdi ne zaman konuşsak kaynanam yemek yapmış diyosun lokanta gibi kullanıyosun kadını ha dhsjdjs
kurkmantosuzmadonna ppmerlina o da mis olur yanına da yoğurt daha ne 😃 ben de tavuk sote pilav cacık yaptım