ppmerlina Kızlar çok yağlı olmayan, mideyi yormayan, hafif yemek önerileriniz nelerdir bugün yapalım menüye 😋😍
Deleted33000 ppmerlina bende diyetteim kolesterol yüksek karaciğer yağlanması var bana da hafif yemek önerileri lazım bende surda bekliyeyim dün taze fsulye yapmistim bu aksa tavuklu bulgur pilavı yapacağım bakalım başka ne tarifer gelecek
Asteriaa Asteriaa güzel oluyor benim günü kurtarma menüm bu genelde dhsjjds bugün yapcam sanırım yanına biber yemeği yapicam bide ya
Asteriaa ppmerlina her zaman görüntü güzel olup tadı güzel olmayan birçok tarif var ama bunun görüntüsüde güzel tadida öyle 💯
ppmerlina meryys mücver bayılırım o da aklımda Deleted33000 mücver önerisi de geldii bak fırında kabak mücver çok güzel oluyor kızartma ağır oluyorr
Deleted33000 ppmerlina evet kızartma yasak zaten bana yarın bizim buranın pazarı kabak aldirayim da bende yaparım
ppmerlina kurkmantosuzmadonna ben de mücver yapma kararı aldım evde patates kalmamış kabak var dndnne
kurkmantosuzmadonna ppmerlina o da mis olur yanına da yoğurt daha ne 😃 ben de tavuk sote pilav cacık yaptım