Mucizem00 Kdrtlg hm iyimiş o hastaneyi biliyorum ilgililer gerçekten çokgu zaman orayı kullanırdım teşekkür ederim canım
Mucizem00 Edahasann bilmiyordum canım teşekkür ederim 17 Haftalık oldum ben hangi doktora gidiyorsun sen kaç haftalıksın
Mucizem00 Edahasann bende canım Fatma Türkan ayana gidiyorum dün kontrolüm vardı işte 2 hafta sonra randevu alıp detaylı için gün al dedi zaten 1 hafta sonraya gün veriyorlarmış 🤗 canım Doğum ücreti hakkında bilgin var mı hiç sormadım vala
minikkelebegimm Gozdeeerss araştırırken denk geldim canım gittikten sonra yorumunu alabilir miyim bende oraya gitmeyi düşünüyorum da kararsızım çıktığında anlatırsan çok sevinirim 😋
Cansellumit Yani benim doktorum da beni medi life yönlendirdi 425 tl istediler benden daha uyguna da yaptırdığında çok güzel ilgileniyorlar
Edahasann Mucizem00 canım beni instgramdan ekle bugün gidicem öğrenicem sana bilgi veririm 😌 instgram adresin ney ekliyim seni
Elmalikurabiye Mucizem00 kayseride oyle degil maalesef. 2 tane perinatolog var. Tuncay ozgun ve mustafa basbug.
Lee Mucizem00 yok canım sormadım daha pahalı olabilir benim özel sağlık sigortası var ona geçiyormu bakacağım işte