prensesinannesii1 Kızlar freely kaset test bu , yaptığım gibi şu yanında ki silik çizgi çıktı ? Nedir bu kuruma falan değil çünkü yaptığımın ilk 1 dakikasında çıktı ?
Tazeanne0134 prensesinannesii1 var canım oğlumu öğrendim kanda da 77.1 di b-hcg şimdi 3.yü düşünüyoruz ama olmuyor nasip
Akseec prensesinannesii1 canım bu marka çok kötü bi marka yalancı pozitifleri çok belirgin şekilde veriyor ya kan ver ya da daha güvenilir marka ile testi tekrarla derim
cansuuusuu prensesinannesii1 bende doğru sonuç verdi bir arkadaşım pembe olan test varya onla yaptı negatif çıktı ama bu testle yapınca silik çizgi çıktı o da bu testle öğrenmişti bende bu testle öğrendim
[silindi] prensesinannesii1 bende bu testle öğrendim doğrudur bendede silikti gebeliğin ilk haftasında hep silik cıkar
cansuuusuu prensesinannesii1 aynen bende bunla yaptım diğeriyle de yaptım ikisinde de silik çıktı ama arkadaşımda bu test negatif çıkmıştı diğerinde silik çizgi çıktı öyle öğrendi
Mrszeyna prensesinannesii1 hayırlı olsun canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bat ne zamandı senin
cansuuusuu prensesinannesii1 evet cahım testlere göre hamilesinn🫶🥰kan testi ver istersen için rahat etsin
prensesinannesii1 cansuuusuu bi tane var oda 16 aylık da hiç beklemediğim an ama aklımda soru işareti var hala yanlış olabilir mi diye bu ara çok var böyle yalancı pozitif
Mrszeyna Kızlar hazır burdayken size bişi sorucam 6 eylül çatlama bat 20 eylül daha demin albi kaset test yaptım ama negatif sizce erkenmi yaptım bide prodoctor var elimde ama ona 380 verdim hemen yapmak istemiyorum 🥺
Irem198 Mrszeyna benimde 8 Eylül yumurtlama 9 Eylül çatlama bat normalde 20 Eylül ama yumurtlamadan dolayı 23e Eylül oldu sanırım bende test yaptım silik çıktı emin olamıyorum varmi yokmu diye🥲
cansuuusuu prensesinannesii1 için rahat etsin istiyorsan bir kan tahlili yaptır canım istersen bende öyle düşünmüştüm belki yalandır diye ama kan tahlili verince öğrendim kesin hamile olduğumu
prensesinannesii1 cansuuusuu Bi ayrı farklı markanın da testini Ali’yim akşam deniyim Kasık batmam fazlaydı öyle bi şüphem oldu
prensesinannesii1 Mrszeyna bat 19 Temmuz ama normalde de adetlerim gecikir ama son ilişki üzerinden 3 hafta falan geçmiştir herhalde