Sevimaltnn ebrussuu ya phılıps isteme sebebimde kendi kendini temizliyo olmasıydı aslında ama dyson da çok övülmüş sadece bir iki kişi phılıps demiş robot süpğrgem var gerçekten hayat kurtarıcı ama kablosuz süpğrgesizde olmuyor diğerinin kablosuyla şeyiyle uğraşamıyor insan😅😅
ebrussuu Sevimaltnn evet kesinlikle kablosuz süpürge çok güzel bir şey ama ben öyle her süpürmeden sonra süpürgeyi komple temizlemeye üşenmeyecek birisi değilim o yüzden tavsiye edemiyorum 😅 belki diğer modelleri farklıdır tabii bilemiyorum 😄
Ebruas Sevimaltnn asla tavsiye etmediğim dyson v12. 3 yıldan uzun süredir kullanıyorm ve artık resmen çekmiyor. Her süpürmede filtre uyarısı veriyor yıkıyorum takıyorum tek süpürmede yine aynı hava makinesiyle de temizledim yine olmadı. Borusunda da esneme oldu 5 ay temin edilmedi boruyu da aldılar makine şarlı el süpürgesine döndü. O yüzden asla tavsiye etmiyorum
smyrsmyr Sevimaltnn Dyson kullanıyorum yıllardır çok çok çok memnunum (v12) kayınvalidem görümcem ektim annem hepsi Philips kullanıyor dik suprge şarjlı hepsi dysona döndü 2 yıl sonra aşırı aşırı ağır Dyson alma sebebim(eb büyü sebebim) hafif ve gerçekten harika olması
Ulusahin Ben de bu arayıştaydım gittik avmye Philips’in ıslak kuru modellerinin hepsini inceledik en güçlü olanın çekim gücü 60 W 9000 serisi bu. Sonra bi de dysona bakalım dedik 280 w çekim gücünü ve garanti şartlarını duyunca gen5 almaya karar verdik. Çok memnunum her gün süpürüyorum her gün de toz çıkıyor evden çekim gücü çok güzel fiyatı bi tık tuzlu diğerlerine göre ama memnuniyetim çok
tahamommy Sevimaltnn dyson v 10 kullanıyorum 2 buçuk senedir maşallah diyeyim bir kere bile servis görmedi hala daha çok iyi çekiyor evde kedim var ben çok memnunum, 15 lerde çok problem duydum alıcaksan v12 iş görür, iyi temizlendiği sürece çekimde bi sıkıntı olmuyor hele ki ben 2-3 ayda bir anca temizliyorum 😅
hilu Sevimaltnn ben çok araştırdım en son dysonda karar vermiştim arkadaşımda 12 vardı 3 senedir de kullanıyordu çekimini beğendim kendi evime düşük modelini aldım ondan da memnunum. Temizlemesi de kolay çekimi de güzel
yuksellll Sevimaltnn 3 senedir dyson v10 kullanıyorum çekiş gücü inanılmaz iyi çok memnunum, yakın çevreme de hep v10 öneriyorum, ablamda v8, annemde v11, komşum da v15 var. Hepsini deneyimledim v10 kadar değil çekim gücü.
inlilyd Sevimaltnn Ben philipsin 9000 serisini kullanıyorum çok memnunum silme özelliğinden çok memnunum elim ayağım resmen ve gerçekten temiz yapıyor dyson da eminim iyidir ama ben silme özelliği olduğu için aldım mop kullanmıyorum aldığımdan beri ulaşamadığı yerleri kendim siliyorum sadece o da süpürgelikler falan
umaybeng benim kablosuz süpürgem philips dyson un yarı fiyatına almıştım gayet memnunum. kablolu süpürge dyson aldım philips ile aralarında çok az fark vardı ve dyson içinden çok farklı başlıklar çıkıyor. ikisinden de gayet memnunum. bence dyson kablosuzlar gereksiz pahalı