Ygmur_ Damla________ doktor birsey demedi 16 haftadan itibaren 3 lu yada 4 lu test yapiliyormus ya ben ondan sordum
Damla________ Ygmur_ 2li test yapildimi nasıl çıktı. Demek istediğim şu 2li testte bisey çıkmadıysa 3-4 falan yapılmıyor araştırırsın o zaman birde bu testler için özeller bile ücret almıyor (bazi) devlettede yapılıyor
Kubraekn Kızlar yaptırmasak nolurki, testin sonucu ne olursa olsun hiç bi anne gebeliğini sonlandırmak istemez, eğer test sonucu kötü çıkıpta anne karnında tedavi ediliyosa ona bişey diyemem bende hemen yaptırırım ..9+5 haftalığım bu arada
1PrensAnnesi Kubraekn tmm kötü bişey varsa bebeğine müdahale ettirmezsin ama ikilide sorun olan şeyleri görüpte tedaviyle düzelen anneler bebişler duydum sırf genetik hastalıkları düşünme yani cnm
Hazelkuru Kubraekn görümceme down sendromu çıktı 2lisi temizdi ama 3 lüde risk çıktı sıvı aldılar hiç bişey Yok çok korkuttulardı 800 tl verdi sıvı İçin sözde yatan hasta olarak görünüyordu yatacaksın bile demediler 2 li3lü de risk varsa 4 lü yapılır sonra ayrıntılı ultrason son carede sıvı almak ama bunlar direk sıvı aldılar kızdan diğer görümcemede çıktı down sendromu oda hastanede bağırdı bu kanları incileyen doktorun adı soyadı imzası kaşesi Yok sırf para içim yapıyorsunuz diye ki öyle de içine şüphe düşürüyorlar emin olmak İçin yaptırılıyo
Mine Kubraekn bu testler sadece ihtimal veriyor ihtimal çıkınca karından su alma işlemi öneriyorlar onda da düşük olma ihtimali falan riskleri büyük. Benim doktorumda tedavi olanağı olmadığını tek durum bebeği aldırmak olabileceğini söyledi ben hiç birini yaptırmadım ense kalınlığına baktı burun yapısını inceledi geçen kontrolde detaylı ultrason da organlarına baktı çok şükür bi sorun görünmüyor tabi karar sizin😇
Seydaeksi Ben iki test yaptırdım bitek 25tl verdim özelde çok şaşırdım verdiğiniz ücretlere hastaneye göre fark ediyor demek ki baya😳
Seydaeksi Üçlü testi bende istemedim gerek görmedim detaylı ultrason olacak nasılsa diye. Ama ikili yaptırmakta fayda var zaten sadece kan ve idrar veriliyor..doktor da ultrasonda ense kalınlığına bakıyor bu kadar artı bişey yok..
Kubraekn Seydaeksi yaptırmak mesele değilde test sonucu riskli dediği zaman ne hale gelirim onu düşünüyorum
Pinaryyim Kubraekn kübracım ikili tesstte doktor ensesine baktıktan snra risk grubundaysan hemen söylüyor zaten
Seydaeksi Bunu bende çok düşündüm ama okadar çok rastladım ki bu testleri yaptırırken farklı şeyler çıkan tedavisi o anda yapılan eğer test yapılmasaydı onlar görülmeyebilirdi duyduklarımda.. o yüzden yaptırın derim hiç bişey kaybedilmez diye düşünüyorum tedavisi yapılabilen farklı bişey de olabilir önlem alınması gerkeen
Esrabayrakdar Merhaba testleri hangi il-ilçe ve hastanede yaptırdığınızı da söyleyebilirseniz daha güzel fikir olabilir 🙏🏻