ebrussuu penbe_karisi ben de her gün yediğim için çok sıkılmıştım yumurtanın adını bile duymak istemiyordum bir kere tuzlu çubuk krakerle yemeyi denedim çok çok daha kolay oldu yemesi. Şimdi çubuk krakerle beraber yiyiyorum her gün benim için işkence olmaktan çıktı en azından😅
penbe_karisi ebrussuu ciddimisin 😁ayyy şok oldum herkesin farklı bir yiyiş tarzi varmiss bunuda listeye ekliyim 😁😁
ebrussuu penbe_karisi mecbur çeşit çeşit deniyoruz 9 ay yumurta yenmez yoksa😅 ben balık da yiyemiyorum asla o yüzden bari yumurtayı bırakmadan her gün yiyeyim dedim kabullendim 😄
Sementa63 penbe_karisi Bende yiyemiyordum ama bebeğin zihin gelişimi için şart olunca yemeye başladım mecbur bir tek sarısını yiyorum günde iki adet, onu da yeşil soğanla karabiber ve tuz döküyorum tadını lezzetli hale getiriyor tavsiye ederim
Meral_63 penbe_karisi 2 hafta da bir yiyorum ben 😂 zaten midem bulanıyor bide üst üste yumurta yersem ayy
penbe_karisi Meral_63 ayyyy kıyamam yaaa bide mide bulantısı ile baş ediyorsun bende sadece sabah dişlerimi fırçalarken oluyor
Ulusahin Haşlama yaparsanız mutlaka soğumadan yeyin soğuyunca koku gelmeye başlıyor ben çok severim yumurtayı her türlüsünü haşlama yaptığımda sıcakken tüketmeye çalışıyorum hep çocuk için aşırı faydalı gerçekten
penbe_karisi Cimcime30 😁😁😁😁hepimiz birimiz birimiz hepimiz kız baksana postta ki kimse yiyemiyorum acıdım bizeeee🤣
demirrleydi_ penbe_karisi 6 aydan fazladır yemedim desem sadece arada eşim kavurmalı yumurta yaparsa belki ama yiyemiyorum midem bulanıyor kokusundan
Mor-kelebek penbe_karisi ben genelde haşlama pul biber yağ yapıp yiyorum kızartma ağır geliyor bana da. Ama insan sıkılıyo tabiki arada mücver yapıyorum krep yapıyorum o şekilde içinde yemiş oluyorum.
penbe_karisi Yazmelegi_ 🥹🥹🥹🥹 yazın ayrı bı kokusu var yumurtanın bilmiyorhm acaba tek bana mı öyle geliyor