Bir1kelebek mavisanne0 ya adına çok sevindim nasıl mutlusundur şimdi Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun inşaAllah
mavisanne0 Bir1kelebek çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama birazda korkularım var kan testi yaptırmadığım için tereddüt de ediyorum 🙂
mavisanne0 Bir1kelebek Ben 3 aydır yumurta geliştirici haplar kullandım yumurtanın büyümesine bağlı kontroller altı da çatlatma iğnesi yaptım 3. Ay da oldu
mavisanne0 Ebruli1903 tedavi sürecini aksatmayın lütfen elbet olur ümidinizi kaybetmeyin 🥰 ilk tedavi mi?
Lovebaby27 mavisanne0 ayy hamilesin kan ver canım bende 4. kez yaptırdım olumsuz oldu son kez 5. Yaptırıcam inşallah bende pozitifi görürüm ❤️
EmellC mavisanne0 maşAllah subhanAllah zaten testin kırmızılığından belli olduğu 😇 sağlıkla ilerlesin inşAllah ❤️ hayırlısından ve sağlıklısından bana da isteyen herkese de nasip olsun ❤️
Meral_63 mavisanne0 hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah herşeyin bir zamanı vardır Rabbim en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin inşallah 🥲🐣
Lovebaby27 mavisanne0 Pcos var bende sende sorun varmı canım nelere dikkat ettin mesela inşallah bende hayırlı haber alırım 🤲🏻🤲🏻