sdkaaa btlymn37 ben de yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum akıntım ve kaşık ağrım vardı iki gündür azaldı ama bugünde uykudan uyandıracak kadar şiddetli bel ağrısı yaşıyorum
mlke2906 sdkaaa benimde cuma günü çok akıntım vardı 2 gündür kesildi arada bir kasık ağrım oluyor normalde göğüslerim şişerdi ama sadece dolgun duruyor ve damarlar belirgin sizde de öyle mi ?
sdkaaa mlke2906 akıntım benimde azaldı, kasık ağrımda genelde sabahları ve akşamları daha fazla oluyordu o da azaldı, göğüsüm hafif dolgun ama genel olarak göğüslerimde bi belirti yok bugün çok bel ağrım var siz test yaptınız mı?
emine717_ Zs3450 Allah gönlüne göre versin balım ovulasyon testi alarak yumurtlama günlerini takip edebilirsin kaliteli sperm ve kaliteli yumurta buluşunca gebelik şansı daha da artıyor bunun için takviye edici gıdalar kullanabilirsin illaki ovulasyin6testine gerek yok bu arada eşim eve düzenli gelebiliyorsa bir gün dolu bir gün boş geçirirsen içerideki sperm sirkülasyonu hiç bozulmamış oluyor bu da gebelik şansini artirir 🌸🐣
Zs3450 emine717_ peki ovulasyon testi eczaneden mi almam gerekir birde nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok yani gebelik testi gibi mi
emine717_ gulayaxa yumurtlama her kadında farklı günlerde olabiliyor adetten hemen sonra ya da adet olmadan bir gün önce bile yumurtlayanlar var benim mesela adete 9 gün kala yumurtlama oldu onun için bat ileri kayar dediler bana normalde bat 19uydu bu şekilde 24üne kayabilir dediler
sza Merhaba kızlar regl haftamdayim ilk hamileliğim olacak inşallah regl olmadım ama ağrım sancim az önce de akintinin içinde küçük küçük kırmızı kan parçaları gördüm normal mi?
mlke2906 sdkaaa birebir belirtiler aynı ya :) ben 21 eylülü bekliyorum adetim gününü şaşmaz gecikirse testi o zaman yapıcam bu 2 . denemem inşallah bu ay tutmuştur ikimizinde sen ne zaman test yapıcaksın
sdkaaa mlke2906 benim son adet tarihim 19 Ağustos 20-21-22 eylülde adet olurum benim günü pek belli olmuyor bugün kaset test de negatif gördüm ama çok sabırsızım yarın yine yapacam ya da kan vermek istiyorum bakalım
Zs3450 sdkaaa regl tarihin geçmeden yapma test bence bende çok acele ettım sürekli test yapıp moralimi bozdum oysaki regl günümü beklesem bu kadar umutlanmayacaktım 🥹
emine717_ Zs3450 eczaneden de alabilirsin ben trendyolda bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım 30lu olarak satılıyor adet bittiği gün başlaman gerekiyor ilk idrarla değil ama mesela 12 ile 14.00 arasıni genelde baya oneriyolar testi yapmadan en az iki saat önce su sıvı alımını bırakmalısın ki idrar yoğun olsun evet aynı gebelik testi gibi idrarlar yapiyosum canım gebelikte beta HCG değeri varken yumurtlama testinde lh hormonu kontorl ediliyor . Yumurtlama testinde de t v c çizgisi var ama gebelikteki gibi t çok silik de çıksa pozitif sayılmıyor ovulasyonda t çizgisi de en az c kadar koyu olmalı ki ovulasyon pozitif yumurtlama başlamis diyebilelim bu şekilde bir iki gün t çizgisi çok koyu sonraki gün t siliklesmeye başlıyor bu üç günü değerlendirmek çok çok önemli üç gün arka arkaya ilişki öneriliyor imkanın varsa tabikide üç günü de degerlendirirsin başka aklıma detay gelmedi canım benim şimdilik söyleyebileceğim bu kadar testi yapmaya başladığında kafana takılan bir şey olursa yine atarsın buraya yardımcı olmaya çalışırım 🌸 inşaallah senin için o ay bu aydır
emine717_ Zs3450 bide şu var bende yeni öğrendim yumurtlamada pik yani pozitif gördüğün ilk günden itibaren 7. Günde hastaneye gidip progesteron testi verebilirmisiz progesteron hormonu yumurtlama olup olmadigini daha net gösteriyormus eğer randevu bulabilirsen kadın doğuma gidebilirsin direk ben randevu buldum 10 Eylül’de testim ilk defa pozitif oldu 17 eylüle randevu aldım progesteron testi için tabi kadın doğuma aldığım için randevuyu diğer kan testlerimi de yapmasını ve rahim kalınlığı yeterli seviyeye ulaşmış mi ulâsmamis mi ona da baktırmak istiyorum bende pcos var çünkü test pozitif olsa bile kiste dönme ihtimali varmış yumurtanın emin olmak için tüm tuşlara basmak istiyorum yani yumurtlama var kesin bebek de var diyemeyiz ama yinede bu günleri yakalamak şansı diğer zamanalra göre daha da artırıyor
Zs3450 emine717_ çok açıklayıcı bir anlatım olmuş teşekkür ederım tamamdır. geçen ayı iyi değerlendirememiştim bu ay inşallah bakalım isteyen herkese nasip etsin rabbim
Zs3450 emine717_ hastanede çalışıyorum bu ay da olmazsa o zaman deneyeceğim söyledıklerinizi bakalım sizin ilk gebelik mi olcak