senem0987 24+3 te 800 gr 33 cm di bacak boyu 1 hafta önden gidiyormuş şuan 26+4 teyim 28.haftada kontrolüm var
Sedooo 31+6 idi 2050gr biraz önden gidiyor dedi. Son bir aydır böyle arttı kilosu bir hafta sonra bakalım ne diyecekler
208020 Gokturkmom_ 34+0 2080kg dedi doktormz az buldu sizcede azmi acaba ne yapabilirim kilo olması için
mehmetsaki 208020 normal ya sağlığı yerinde olsunda kilo sonradan da alır biiznillah ve kilo alması içinde genellikle meyve yumurta balık ürünleri yani omega 3 öneriliyor streste yapmayın 🥰
minimalmom ikincianneolmayolundaa yaaa bende tam 18+0 da gittim doktora 217 gram demişti. Aramızda fark varmış
Ayildiz 37+4 ‘de 3430 gr, boyunu da çok sıkışık pozisyonda olduğu için ölçememişlerdi. Benimde 2 hafta önden gidiyor buyüzden perşembeye 39. Haftamda doğum planladı doktorum. 2 cmde açılmam varmış, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi 🙏🏻
annebebek16 deryakrgz sancı yada ağrınız oluyor mu özellikle gece çok sık uyanıyorum 36+5 doktor normal diyor. Bu doğum yaklaştığının habercisi değil mi
deryakrgz annebebek16 sancım pazar günü oldu nst de ben hissetmedim ama. Gece bende uyanıyorum. Geri uyuyorum sonra magnezyumu uyumaya yakın içiyorum. Zaten benimki planlı sezaryan olduğu için doğumum Perşembe günü olacak Allah’ın izniyle..
hilal858_ ezgibah kaç haftalık oldunuz, ilerleyen haftalarda arayı kapatacak gibi duruyor dedi ama bakam ne olacak inşallah arayı kapatirlar
ezgibah hilal858_ 38 haftalık şuan gelişimi güzel ilerliyor ama hala bir hafta kadar geride doktor geliştiği sürece sıkıntı yok dedi
Mavi-gokyuzu hilal858_ Bizim de 15+6 haftalık kontrol de doktorum 150gr ve 14cm demişti. Aynı ilerliyoruz. Doktorum her şeyin normal olduğunu söylemişti.
hilal858_ Mavi-gokyuzu aynen öyle söylüyorlar aman sağlıkla büyüsünler doğsunlarda kilo çok önemli değil