Mommysangels oglum bir yaşında geçen gun ateslendi serum taktılar kendimi cok sıktım serum bitene kadar ağladı elimden biseyde gelmedi hastanede bi lavaboya gireyim dedim parlak pembe kanamam oldu ağrım zaten vardı direk kendi doktoruma baska hastaneye gittik oradan hemen muayene etti açıklık yok ama sancim düzensiz yükseliyordu sancı oldukça sabah akşam icmem icin ilaç verdi ciğer gelişimi icin içeride kalmalı tuvalette ikinma uzun durma dedi ozamandir heran doğuracaktır gibi uyuyamıyorum hamile karşı kullanıyorum ok aşağıda olduğu icin oglum doğduktan 6 ay sonra hamile olduğumu öğrendim arasında fazla zaman farkı olmamasi bile etkileyebiliyormuscunku oğlundan oncede 18.haftas8nda bir bebeğimi kaybetmiştim yani 3 senedir hamile gibi hissediyorum eski halimi unuttum aralik az olması bile bir risk aslında belki tuhaf ama bazen insanlar gülüyo boyle deyince korunmuyorken 2 senehamile kalmayıp korunurken 3 kez 3 üst üste hamile kalmakta ayrı tuhaf canları sagolsun Rabbım kimseye evlat acısı göstermesin hamile olmakta harika evlatta harika tek zor olan 3 senedir hormonlarımin sürekli degismesi🤦♀️