kayamommyy Nasıl gidiyor? Biz şuan 33 haftalığız heyecanla doğumu bekliyoruz normal mi düşünüyorsunuz sezaryen mii?
gklp_2025 kayamommyy şu an bende 33 haftalığım heyecan korku stres her şey var sezaryan düşünüyorum 🥰
Biyiklikedi kayamommyy Bende 33 haftalığım. 2.gebeliğim ve heyecanlıyım yine. Benimki zorunlu sezaryen olacak. Haftaya pazartesi devlet hastanesi gün veririz demişti.
Mihrimahinannesi kayamommyy 32 haftalığımmm yarın kontrolüm var. İkinci doğumum olacak normal doğumdu önceki ama bakalkm nasip ☺️
Aygunirmm 36 haftadayız biz dee. Heyecan yavaştan bastırıyo. Son hazırlıklar yapılıyo 🤭 rabbim herkese sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Anonymous1 34 haftalığız doktoruma kalırsa normal bana kalırsa sezaryen bakalım en son ana kadar bekleyeceğim yine de
annesininincitanesi kayamommyy 33+1 olduk 🤲🏻🙏🏻 doktorum da ben de vajinal doğum istiyoruz ama zaman yaklaştıkça eğer bir sıkıntı olursa sezaryen olmamda hiçbir sakınca yok ikisine de okeyim bebeğimin ve kendimin sağlığı için 💝🙏🏻
Anonymous1 kayamommyy normalden çok korkuttular beni kesiden vs hem de sonrasında genişleme idrar kaçırma ve şeklinin bozulması gibi sorunları yaşamak istemiyorum